Mehmeteren-ve-defneninannesi 0680 bende 25 ini istedim doktor nöbet çıkışı olduğu için bir gün öncesinde alacak
Bebekonunannesi Pnr_02 34+4 teyim bebeğim henüz 2000 gr. 37+0 da doğum planlandı aslında mart annesi olacaktım ama gelişim kısıtlılığı buna izin vermedi. 30. Haftadan beri her hafta doğuma diye gittim hastaneye 37 haftaya bile çok şükrediyorum
Mehmeteren-ve-defneninannesi babyiscoming_ ilk sezaryen mi canım seninki . Benimki 37+6 da alacak ikinci sezaryenim olacak sabah saat 7 de gel yatış yapacağız dedi heyecan dorukta 🤣🥲🥲
babyiscoming_ Mehmeteren-ve-defneninannesi evet canım ilk doğumum 🥹 sağlıkla gelsin hepsi🤲🏻 37+6 biraz erken değil mi? Sen mi istedin özellikle? Benim doktorum 38+5 i bile kabul etmedi anne karnında ne kadar beklerse o kadar iyi dedi
Mehmeteren-ve-defneninannesi babyiscoming_ ikinci sezaryenim olacak ve gelişimi iyi olduğu için bu tarihi verdi ☺️
Asllaydn Mehmeteren-ve-defneninannesi ben de 24 şubata gün aldım 37 yim şuan. 39+3 te gelmiş olcak tabi daha önce gelmezse :)
Mehmeteren-ve-defneninannesi Pnr_02 Beyza_12 Bebekonunannesi Asllaydn Lal37 Kızlar son 4 gün kaldı ne durumdasınız
atlasinannesi231118 Mehmeteren-ve-defneninannesi Pnr_02 Bebekonunannesi Asllaydn Lal37 peaceandlove Anneler ne yaptınız? Geldi mi kuzular?
Lal37 Mehmeteren-ve-defneninannesi 35+6dayız şuan benimde 24 şubatta tabi daha erken gelmek istemezse 😊
Mehmeteren-ve-defneninannesi Lal37 aynı gün olanları görünce niyese mutlu oluyorum ☺️ ameliyat günü kaç günlük olmuş oluyor yani sizinki