Pamuk3419 Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben öğrendiğimde 25 haftalıktım ve benim rahim ağzım ilk öğrendiğimde 17 mm düşmüştü. Bir çok doktorlar gittim ameliyat riski dikiş yaparken bebeğin suyu gelebilir dedi. Devlet zaten yapmıyor özeldeki doktorlarda riski göze almadı. Çaresiz kaldım 10 gün yattım yattığım yerden kalkmadım kontrole gittiğimde 4 mm düşmüş ve açılma başlamıştı doktor bana her an sancın olur acile gel deyip yolladı. Son dakika bir doktor ben yaparım benim için çok basit dedi ve yaptı. Şuan senin haftan çok erken dikişi her doktor yapar. Rahim ağzın mm yüksek evet progestan işe yarıyor ama bebek büyüdükçe baskı yapacak bence önlemini al. Rahmi 6 mm ile 10 hafta yatarak geçirenlerde var dikiş atılmadan. İçini ferah tut Araştır başka doktora git ben 10 gün boyunca üzüldüm ağladım dua ettim bebekte etkilendi hiç hareket etmedi hem kendine hem bebişe bunu yapma şuan senin haftanda iyi mm uzun dikiş için araştırma yap riskin yokken yaptır canım. Üzülme herşey çok güzel olacak 🙏