deletedmom43191 Selinselinselin ikincide 2 hafta gecikme vardı üçüncü de 3 veya 4 hafta gecikmem vardı 😆
Selinselinselin deletedmom43191 o kadar gecikmeye nasıl dayandınız ben maks 1 hafta dayanmıştım. O da tatildeydim
Selinselinselin deletedmom43191 maşallah ben o zamana 3 kere doktora giderim kese göreyim yeri iyi mi yok kalbı atıyor mu 😂😂
Ask45 Selinselinselin şüphen varsa yap bence ya bekleme baktın silik çizgi görünüyor alırsın bi tane daha yarın sabah ilk idrarla yaparsın
Kumsal28 Selinselinselin benimki gecikme olmamıştı ve ilk idrar değildi pozitifi gördüm çok şükür 🌸 elinizde varsa yapın bence varsa çıkacaktır zaten Üstelik benimki 8 gün geç döllenme olmuş
deletedmom43191 Selinselinselin ikinci test yaptığımın ertesi günü doktora gittim kese gordym üçüncü testte de ertesi günü gittim hem kese hem bebek hem.kalp görmüştüm ikincide öğrendiğimde 6 hafta ucuncude 7 haftaydi🥰🥰
Ask45 Selinselinselin normalde bugün olmam gerekiyor belirtilerimde var göğüslerim cok acıyor arada kasıklarıma agrı giriyor birde bu süreçte bi üşüyüp bi ateş basmalarım oluyordu geçiyordu
KumpirsMom Selinselinselin adet günümün akşamında yapmıştım valla ayni marka test çubuğu ile doğru sonuç vermişti
1tosbikannesi Selinselinselin yapıp hemen haber ver canım varsa çıkar zaten predictor express gayet hassas bir test 🌸