Selinselinselin Ask45 evet akıntı geliyor başladı diyorum ama bişey yok bir haftadır gögsum asırı buyudu ve hassas
Ask45 Selinselinselin benimde öyle ya beklemek çok zor cidden kanada gitmiyorum kötü sonucla karşılaşıcam diye
Selinselinselin 1tosbikannesi evet test de ucuz birsey değilmiş bir tane aldım tam da gecikme yok ama insan sabırsız işte
Selinselinselin Ask45 bende ilk kızım 5 yaşında 2. Yanlış yerleşim sonucu kurtaj 3. Boş gebelik o yüzden kafamda deli sorular ama hissediyorum var bişeyler 🥹
Selinselinselin 1tosbikannesi ay bilemedim şimdi bir delilikle cıktım aldım testi ama eczacı kafamı karıştırdı
busra05_ Selinselinselin ertesi gün regl olmam gerekiyordu ama kahverengi akıntım cok önceden geldı reglım kahverengi akıntıdan sonra olurdu peşine Allah Allah dedım neyse yapayım zaten ertesı gun regl olucam tahmını dedım yaptım pozitif ertesı gunde hiç regl olmadım gecıkmesını beklesem gec öğrenecektım yoksa canım
busra05_ busra05_ yap bence canım elınde fazladan varsa bi bakarsın 🌸 inşallah bekledıgını görürsün ☺️🫠
Selinselinselin busra05_ benimde ilk hamilelikte adet günü gelmişti kahverengi akıntı simdi bişey yok kaçırmışda olabilirim anladıgım kadarıyla varsa çıkıyor saat fark etmeksizin
Pinaranneoluyor Bende gecikme olmadan gün içinde herhangj bir saatte normal kaset test yaptım erken test den değildi ve çok şükür pozitif görmüştüm
dilaradoyan Selinselinselin bazılarında vardı bazılarında yoktu. İki gebelik yaşadım o yüzden söylüyorum. Hepsinde doğru sonuç verdi. Yani gebelik varsa idrarın ne zamana ait olduğunun çok önemi olmuyor
deletedmom43191 Selinselinselin iki ve üçüncü gebeligimi testle öğrendim hep akşam üzeri yapmıştım testi birini 3 de birini 5 6 civarı
Ask45 Selinselinselin şüphen varsa yap bence ya bekleme baktın silik çizgi görünüyor alırsın bi tane daha yarın sabah ilk idrarla yaparsın