nisoom01 kızlar merhaba çok güzel bir rüya gördüm kızımı gördüm resmen 6 aylık hamileyim çok güzeldi aynı eşime benziyordu ve kilosu 3.700 doğmuştu varmı hamileyken böyle rüya görüp bebeği o şekilde doğan 🙃😇
Mercan0652 nisoom01 ben hamile olmadan önce görmüştüm cok yausukklluuuu bir erkek bebek emziriyordum oğlum olacak zaten 🤭
Parinas nisoom01 ben 3 hamileliğimde de gördüm cinsiyetleri tutuyor ama tipleri hiç tutmadı. Oğlumda dik dik siyah saçlı çocuk gördüm dalgalı kahverengi saçlı oldu. Kızımda siyah düz saçlı kız gördüm sarı bukleli oldu. Şimdi de kahverengi kıvırcık kız gördüm bakalım ne sürpriz olacak 😄
danla2711 nisoom01 şuan 6 aylık hamileyim cinsiyeti öğrenmeden önce eminim bebeğim kız diye ısrarlarıma rağmen rüyamda çekik gözlü tombik yanaklı bir erkek bebek görmüştüm çok yakışıklıydıı😍 ve cinsiyetimiz kesin ve net erkek çıktı 😂😍 yüzünü detaylıda gördüğüm kadarıyla biraz tombikleşince rüyamdaki minnoşa benziyor🥰
Pinfur10 Doğum yapıyordum oturduğum yerden sonra emziriyodum. Erkek olarak gördüm ama cinsiyete daha çok var 😍
Payiz Ben dün rüyamda 4 üzlerim olacağını öğrendim 😂 ağlıyordum nasıl bu kadar çok çocuğa bakacağım diye
nisoom01 danla2711 o zaman rüyalar çıkıyor bende cinsiyeti öğrenmeden kız görmüştüm ve kızım olucak inşallah 🥰
Sevgikaya1525 nisoom01 ben değil ama eşim görmüştü aynısı dedi oğlum doğduğunda şimdide ablam gördü çok güzel Bi bebekte tombikti dedi bakalım doğduğunda aynısı olcak mı sdce ablam kız bebek görmüştü ama benimki glba erkek 😀
Cns67_ nisoom01 bende cinsiyet öğrenmeden önce bi erkek çocuğu emzirdiğimi gördüm sonrasında oğlum olacağını öğrendim 💙
ynzl Ben de bugün rüyamda gördüm 🥹🥹 Normalde 9+0 ama geç döllenmeden dolayı 8+0 olduk bugün. Cinsiyeti belli değil haliyle ama ben rüyamda bir kızım olduğunu ve dışarıda onu bütün gün kucağımda gezdirdiğimi gördüm 🥰🥹😍
danla2711 nisoom01 bencedee rüyalar çıkıyor😍🥰 maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍😍🤲
Nilayy95 nisoom01 İlkte gebeliğimde oğlumu görmüştüm ve öyle doğurdum. İkincide bilinç altım kız istediği için hep kız görüyordum kızım olacak diyordum oğlum oluyor 😊