A_nuur19 benimde 5 şubattı ve bugun test yaptım pozitif🌸 bence yeniden yapın test. Hiç belirti yaşamadım göğüs hassasiyeti hariç

A_nuur19 ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum glifor kullandın mi hiç

A_nuur19 her yolu denedim dediğim gibi 3 ay kullanacaktım Pholicaps ilacını ilk ay hamile kaldım şok oldum

prensesafra1_ ama hiç yok canım silik çizgi falan döner mi geeri ve daha bugün yaptım 7 gün gecikmeyle sanmıyorum donecegini

Fdle yok kullanmadım canım o ne ne işi yarıyor bahseder misin

• Fdle bunu yanıtladı.

A_nuur19 pcos yumurta tembelliği zaten bu ilaç yumurtaları geliştiriyor

A_nuur19 olmasa bile bu kadar gecikme normal değil en azından muayene olursunuz.

A_nuur19 pcos olan kadınlar da yüksek ihtimal insülin direnci de oluyor bu insülin direnci yumurtaların büyüyüp çatlamasını bile engelliyor bu ilaç insulini düzene sokuyor adeti duzenliyor ben ilk kızıma glifor kullanarak hamile kaldım adetlerimi düzenlemişti şuan ki hamileliğimde de glifor kullandım çünkü adetlerim çok düzensiz benim tüylenme mevcut ama glifor kullandığım zaman adetlerim de düzene giriyordu tüylenmem de azalıyordu

Tubamrt evt değil de pcosdan dolayı gecikiyor sanırım valla napacagimi şaştım

Fdle öyle mii peki doktor kontrolünde mi kullandın yoksa eczaneden mi aldın canım direk alayım bende

• Fdle bunu yanıtladı.

A_nuur19 bana çoookk seneler önce endokrin bölümünden vermişlerdi canım o zamanlar bekardım bile yani ama adet düzeni yönünden faydasını çok görmüştüm evlendikten sonra kendim gidip eczaneden aldım o şekilde devam ettim

Beybisiiiii Ya belki de öyledir bilmiyorum ki hiç adet olacak gibi de değilim anlamdım gitti buay

Tubamrt yaa hayırlı olsun tebrik ederim canım 🌸