Oskeniz Nişan geldi ama sancı yok 😅kızlar böyle olanlar var mı sizler kaçıncı haftadasınız bekliyoruz
Tsknaltunts Oskeniz 38+4 bekliyorum ne gelen var ne giden 😀 nişandan sonra doğum başlamıyor mu ya sizinde doğar yakında sanırım
Ahsen-01 Oskeniz tüm tuşlara bastığım halde belirti vermiyor ahududu çayı squat ilişki merdiven çıkma sıcak duş ananas hiç birine tepki vermedi yeri rahat benimkinin belli🤣🤣
2minnakannesi0 Oskeniz 39+0 dan selam olsun bende ne gelen var ne giden ilk doğum da nişan geldi 1 hafta sonra doğum olmuştu bunda hiç sancı ağrı nişan su hiç bisey yok 😀
Ahsen-01 Kadiremine56 Gamzeznc_ 54-esma Oskeniz hepimiz aynı gunlerdeyiz herkes beklemede kim önce doğuracak haber verin 🤣🤣
Sevvalcim 2minnakannesi0 Benimde aynı şekilde belirsizlik stres yaptırıyor ilk doğumum kızcemin keyfi pek güzel gelesi yok ne zaman doğururuZ acaba 🥰😂😂
Oskeniz 54-esma sancımız gelmezse suni sancıylamı yapıcaz 😬onu geçtim 42ye kadar beklicez mi kafamda deli sorular
mahirsmom Oskeniz 39+0 aynıyız benim ne nişan ne sancı su gelen giden hiçbir şey yok bolca tekme var sadece aşağı çok baskı yapıyor ama gelmek istemiyor bir türlü oğluş 😅🥲
mahirsmom Sevvalcim hicc bilmiyorum tek bildiğim yerini çok sevdiği gelesi yok 🥲 ama ben bin türlü duyguyu aynı anda yaşamaktan kafayı yiyeceğim bekledikçe ruh halim kötü etkileniyor gibi hissediyorum sürekli diken üstünde hissediyorum 😕
Oskeniz mahirsmom bende öyle nişan geldiği için neden sancım yok ne zaman gelicem acaba diye düşünmektwn alıkoyamıyorum kendimi bitkisel çayları içmektende korkuyorum açıkcası
Oskeniz Nişan geleli iki gün oldu sancım olsa keşke bu haftada gelmezse ne yapıcaz kim bilir davul gibi oldum 14kilo toplamda merakla bekliyorum 🤣