Anneoluyorumhello kurkmantosuzmadonna evet krem veriyor bana verdi ilk gebeliğimde oluştu malesef kabı olmadığım halde şimdi 2. Gebeliğim tekrarladı bir iki gündür yine sorup kullanacam kremi çok iyi geliyor yoksa ilerler
Dhdhdbfhfn @Minyonannecik günde 3-4 tane tüketiyorum içine ceviz yerleştirip hem daha lezzetli de oluyor öyle gün kurusundan önce kuru kayısı yiyordum ama hergun yemekten artık gına gelmişti en son afedersiniz istifra ettim o gün bugündür asla ağzıma süremedim heralde hamilelikte en çok tiksindigim şey kayışı olmuştur gün kurusu öyle değil ama kayisya gire tadı daha hoş hiçte midemi bulandurmadi
cerengeredeli kurkmantosuzmadonna ben tam olgunlaşmış üstü siyah benekli muzlardan yiyorum iki üç tanede yesem kabız yapmıyor. Tavsiye değil bu arada bende böyle olabilir. Ama felaket kabizliginiz varsa deneyin. Tam olgunlaşmış muz içerdiği lif açısından bağırsakları çalıştırıyor diye okumuştum
Tugcek_ Bende de aynı şekilde hemoroid var aynı zamanda fistül ameliyatı geçirdim o yüzden çok korkuyordum kabız olurum diye bol su içiyorum bir de sade kefirle 3 4 tane kuru kayısı blenderdan geçirip içerseniz o da iyi geliyor
cerengeredeli kurkmantosuzmadonna ya o zaman varsa ev yapımı erik kompostosu için o da çalıştırıyor bagirsaklari
Hicrettt kurkmantosuzmadonna ben kabizlik yaşamadım ama hemoroid oldum maalesef ve nasıl geçer hiçbir fikrim yok 😂
tugces87 Dhdhdbfhfn geçen sefer 15mm kullanmıştım yarın da kullanmayı düşünüyordum ben de kullanmayacağım şimdi hiç duymamıştım
tugces87 Dhdhdbfhfn evet kendisi yazdı 1.5 ölçü dedi ama ben 1.5 ölçü kabın 1.5 katı mı yoksa 15 mm anlamadığım için korkumdan az olanı içtim
Mercan0652 kurkmantosuzmadonna bende de var ya kabzlk cok zor oluyor doktor ilaç da vermiyor. Zeytinyağı iç dedi ama midemi bulandiriyor o da. Ben şey yapıyorum 2 tane gün kurusunu ortadan kesip 1 su bardağı suya atıyorum kaynatiyorum soğuyunca içiyorum onu kayisilari da yiyorum öyle biraz daha iyi oldu gibi günde iki kere bunu yap iç dene bakalm sende aç karnına ama
ArasMom__ tugces87 canım bende içiyorum günde üç kapak içtiğim olmuştur doktor verdi herhangi bir zararı yok dedi. Zararı olsaydı vermezdi bence