kurkmantosuzmadonna Kızlar merhaba . Allah aşkına hamileyken kabızlık ve hemoroid için doktor ilaç şurup krem vs veriyor mu ? Yani bol su için diyorlar içiyorum ama hiç faydası yok. Nasıl atlattınız bu durumu ? Kontrolüm haftaya daha
seyma0661 kurkmantosuzmadonna kabızlık için bekunis diye bi ilaç vermişti ama bana demir ilacı kabızlık yapıyordu onu değiştirince sorunum geçti
Anneoluyorumhello kurkmantosuzmadonna evet krem veriyor bana verdi ilk gebeliğimde oluştu malesef kabı olmadığım halde şimdi 2. Gebeliğim tekrarladı bir iki gündür yine sorup kullanacam kremi çok iyi geliyor yoksa ilerler
Dhdhdbfhfn @kurkmantosuzmadonna bende hamile oradan önce de vardı hemoroid ve kabızlık sorunu hamilelikten önce duphalac şurup kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendikten sonra kadın doğum doktoruma sorduğumda o tarz şurupları sancı yaptığını ve erken doğumu baslatabilcegini söyledi bende bir daha asla kullanmadım şuan 37+3 haftalık hamileyim günde 3-4 tane gün kurusu yiyorum kayısı yiye yiye midem bulanmisti gün kurusu daha iyi gelmeye başladı bana bayadir da yiyorum bir zararını görmedim rahatlıkla tuvalete cikabiliyorum sende doktoruna danışıp yiyebilirsin gün kurusunu
Minyonannecik Dhdhdbfhfn bana hamileyken duphalac yazdı öyle bı etkisi mi varmış varsa niye verdiki bana
tugces87 Dhdhdbfhfn geçen sefer 15mm kullanmıştım yarın da kullanmayı düşünüyordum ben de kullanmayacağım şimdi hiç duymamıştım
kurkmantosuzmadonna deletedmom43191 teşekkür ederim kayısı suyu ve sütü içiyorum ama hiç faydası olmuyor ☹️
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna beni yoğurtlu makarna çok fena ishal yapar sende bi dene bol yoğurtlu makarna ye
Dhdhdbfhfn @Minyonannecik yani bilmiyorum neden yazdı ama ben doktoruma sorduğum slzaman sancı yapabileceğini söylemişti gebeligimin başlarında ondan sonra da Bir daha asla kullanmadım
Minyonannecik Minyonannecik Dhdhdbfhfn 16.haftadan beri ara ara içiyorum çok sıkıntı yapıyor kabizlik
Dhdhdbfhfn @Minyonannecik haklısınız kabızlık başa bela bunu en iyi ben bilirim 😄 Kendimi bildim bileli kabızlık sorunu var bende bide hemoroidde olunca tuvalete gitmek aşırı zorluyordu beni kanama falan yapıyor ya O şurup çok işe yarıyordu ama doktorum öyle söyleyince anında kestim dediğim gibi gün kurusu çok çok iyi geliyor bana kabızlık çok nadir oluyor en azından eğer şurupla ilgili soru işareti oluştuysa kafanızda gün kurusunu deneyebilirsiniz doktora sorup
Minyonannecik Dhdhdbfhfn aslında gün kurusu kullaniyodum işe yaramıyor gibi gelmişti günde ne kadar tukettiniz