Merhaba arkadaşlar,
Eşim sperm testi yaptı bugün, bir süredir bebek istiyorduk haziranda da kürtajım vardı rica etsem yorumlar mısınız? Sizce ihtimal var mı yoksa direkt tüp bebek mi gerek

ffiona canimm, yoksun ne zamandır. Sperm sayısı düşük çıkmış ve hareketlilik de sınırda. Hareketsiz sperm oranı yüksek, bir de yuvarlak hücrelerin fazla olması enfeksiyon olabileceğini düşündürüyor. Miktar, pH falan normal ama yine de bir üroloğa görünse iyi olur. Belki hormon testleri, enfeksiyon testleri falan isterler. Düzeltilebilir bir durum olabilir, takılma ama ihmal etme de 😊 bat ne zaman bu ay
    Benim geçen ay olmadı, bu ay gynoseed jel kullandim 18 Şubat’ı bekliyorum. Ama zerre umudum yok tükendim

ffiona %60 ı cansız, kalanın da %20 si ileri gidebiliyor diye anladım. Destekle belki düzeliyordur ama normalde hamile kalınması için düsük oranlar. Bence tüp bebek yaptırın ya aşılama filan uğraşmadan

Hgergy çok kötü bi ay geçirdim nerdeyse hiç birliktelik olmadı:( üstüne de bugün bunu öğrendik, resmen evde allah korusun yas havası var…

VeraVrea ameliyat demiş doktor bi an önce:/

Nasıl bi yol izleniyor bu testte bizden de istediler de eşim çok çekiniyor

Arimimi ürologa gittik ona söyledik yaptırdı testi hastanede

ffiona eşim de yaptırdı ama biz böyle ayrıntılı sonucu göremiyoruz e nabız da sadece sonuç ektedir yazıyor o kadar. Sadece doktor görebiliyomuş sanırım eşime her şeyinin iyi ve normal olduğunu söyledi insan yine de böyle detaylı sonuç görmek istiyor

ffiona testi özelde mi verdiniz canım

ffiona arkadaşımın eşi özelde verdi hemen ameliyat varikosel dediler bana anlattı devlete gidin dedim birde devlet normal sonuçlar dedi 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi kız çünkü ümidi kesmişti olmayacak diye

Zliha01 evet özelde verdi..bşr kere daha verecek başka bi yerde

ffiona bence devlette ver özel de sırf ameliyat parası almak için herşeye ameliyat diyorlar