Guloo123 30 haftada bebek kilosu ne kadar oluyo acaba yarın kontrolüm var ama merak ediyorum şimdiden
Zlfiyee mcansu daha belli değil ama ben normal doğumdan çok korkuyorum kendim sezeryan isteyecem gibi duruyor
mcansu Zlfiyee evet sezeryan olacak ilk doğumum sezeryan oldu normal doğum ile başlayıp zorunlu sezeryana döndü
Beybyi 32+4 teyiz 30 Mart gözüküyor doğum tabi 40 ni doldurmadan da gelebilir oğlum 38 de gelsin diyorum 😅
Mercan0652 Rumeysaeliz bende 30+1 oldum da pelvik kas tarafım açıyor yürürken falan ya sizde de oluyor mu yatakta bacağımı zor kaldırıyorum bazen yürüyümem falan değişti normal mi acaba bebek agirlastikca mi oluyor bu 😅
Rumeysaeliz Mercan0652 evet canım pelvik ağrısı bende de oluyor gece saga sola dönerken zorlanmaya başladım uykuya dalmak ta zorlanıyorum ara ara karnım sertleşiyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🥰🧿
Mercan0652 Rumeysaeliz ay normal yani belime de hafif ağrı yapıyor ya şuana kadar yoktu hiç böyle yürümem falan değişti bi garip oldum 😅 inşallah sağlıkla gelsinler analık zor 😅