Melmur beyzanuruzumcu8087 İlk çocuğum kız bunda farklı hamilelik geçirdiğim için herkes erkek dedi bulantı baş dönmesi sivri karın derken herkes tarafından erkek denildi kizimdada genel olarak tuzlu yedim bu hamilelikte de genelde tuzlu doktorum bir kız daha geliyor dedi her hamilelik kendine özeldir mesela kızım doğduğunda alnında morluk popo kısmında morluk vardı peşi erkek dediler hiç birine inanma yüzük testi şu bu hep erkek çıkti sonuç kız ❤️😌
mcansu beyzanuruzumcu8087 adı üstünde batıl inanç aslı olan şeyler değil ki Oğlumda aşerdiğim tek şey ayrandı kızımda karnabahar oldu 😅 kız hamileler daha fazla kilo alır dedi herkes 34 haftalık olucaz yarın henüz hiç kilo almadım oğlumda 7 kilo almıştım toplamda. Kız bebekte karın yukarıda olur daha top gibi olur diye okudum burda bende tam tersi. Bulantı desen iki gebeliğimde de oldu hemen hemen ikisinde de aynı 4-5 kilo verdim o süreçte
beyzanuruzumcu8087 mcansu hmm anladım canım olsun inanç farklı gene 😅😅😗 bide insanlar ne dese ona iniyoruz bazen ondan dolayı
a-koroglu cinsiyetimiz kız ben hurafelere pek inanmıyorum ama sizin için söyleyeyim 4. aydan itibaren kusma ve bulantım başladı 3.5 aylık gebeyim canım hep soğuk eksi meyveli içecekler çekiyor frozen gibi tatlı da yiyorum ama meyveli soğuk şeyleri aşeriyorum resmen bir de göbeğim yayvan gibi sivri değil fazla
Sedakrt beyzanuruzumcu8087 etten tiksindim aşırı uykum vardı hep uyuyordum . Ekşi istiyordu canım ilk zamanlar ekşi çok yedim ve ağzım zehir gibiydi :)
Tuci3433 Bütün hurafeleri ( yuzuk,tuz,cin takvimi,bicak catal, kahve cekirdegi vs) denedik hepsinde erkek cikti tatli delisi bi insanken tatlıdan nefret ettim gebeligim ilerledikce karnım yayildı ve sonunda ogrendim ki kizim olacak insaAllah ☺️
Yesmm21 beyzanuruzumcu8087 asla inanmam böyle şeylere ama makas bıçak oturma olayını dene bende tuttu ilginç bi şekilde 😅
Eceunverkanra beyzanuruzumcu8087 İlk 3 ay zor gecti, canim hep eksi ve tuzlu seyler cekti tatlilar midemi bulandirdi, 2.trimestreye gecince rahatladim ama bu sefer de canim hep tatli ister oldu😂 gobegim top gibi degil yaygin bilmiyorum hurafe mi yoksa belirtiler ayni mi oluyor ama
beysenyil beyzanuruzumcu8087 Çin takvimi, Rus takvimi, kan yenileme tarihi bunlara baktınız mı 🌸 bende hepsi kız diyordu kız çıktı 😄
Ssss12 beyzanuruzumcu8087 Bir kızım var 3 buçuk yaşında şuan 33 haftalık kızçeme gebeyim.. Kesinlikle aynı değil ne beslenmesi ne sendromları ikisi de kız olmasına rağmen ben ikinci de bu kesin erkek dedim çünkü ilkine göre ciddi farklar vardı demem o ki bu tarz şeyler doğru değil en azından benim için
beyzanuruzumcu8087 Ssss12 hmm anladım çok teşekkür ederim canım Allah’ın sağlıklı bir evlat hayırlı bir evlat versin 🩷