beyzanuruzumcu8087 Kızlar caniniz ne istiyor ben biraz batıl inançlara inanırım da sizleri de merak ettim yada cinsiyeti belli olanlar ne çekiyor canınız nasıl hissediyorsunuz 🙏
seyma0661 beyzanuruzumcu8087 ilk aylar kustum çok halsizdim. Tatlıden tiksindim karbonhidrat daha çok canım çekti poğaça makarna vs. 2.trimesterde de tam tersi tatlı manyağı oldum 😂
Girlmama beyzanuruzumcu8087 tamamen hurafe kız bebeğim olacak bir gün limon yerken diğer gün sarma tatlısı diye kafayı yiyorum 😁
gizemskakaksksk beyzanuruzumcu8087 Canım benim canım hep tatlı çekiyordu . Hala da öyle kız olacak bir de karnın tıp gibiyse erkek yaygınsa kız bende de yaygın
zlemceylan beyzanuruzumcu8087 benimde canım genelde ekşi gibi turşu oturur yerdim. Nadiren tatlı canım çekti. Ama erkek bebişim olacak 🩵
beyzanuruzumcu8087 zlemceylan bende limon hep ekşi istiyor canım ama şire falan asla istemiyor kız hissediyorum sanki
Nurrrrtek beyzanuruzumcu8087 canım ilk gebeliğimde kilo kilo limon yiyordum sürekli şimdi kızım 2,5 yaşında o da portakal gibi limon yiyor😂 yani ye eksiyi doğur Ayşe’yi doğru çıktı bende😅😅