duymuyorum az atiyo korkuyorum cokmu atiyo tekme azmi arkadaslar bebegim bide erkek
bebek tekme az atiyo
Ne kadarlık
nurcakir58 kaç haftalıksın
nurcakir58 29. Haftamda doktorum demişti günde 10 taneden az sayarsan hastaneye gel
nurcakir58 haftanizi bilmiyorum ama duzensizlikler olabilir bi de erkek derken?
Hareket söz konusu olunca neden kiz ve erkek diye söz ediliyor doğrusu anlamıyorum ne yani erkek daha çok hareket eder de kiz az mi ya da tam tersimi olmalı ne alakası var yani
Hafta ilerledikçe ve bebek büyüdükçe yeri daralıyor. Hareketleri kısıtlanıyor ama yinede hareket ediyorlar. Sen say günde 10 kere falan ediosa korkma. Hiç etmiyorsa doktoruna danış
Elif0101 22.hafta
Aysegolcuk 22.hafta ilk bebek
Yalinn8 erkek hani cok kipirdiyo diyolar ya
Seymasinancona anlamiyirum pit pit duye attiginda hissediyorum
HaticeNur erkek cok hareket ediyo diyolar ama inanmiyorum pek hareket etmiyo
bebegimvben pek hissetmiyorum acikcasi ilk gebelik
nurcakir58 Canım ilk hamilelikte doktorlar 24. Haftaya kadar zaman veriyorlar. Bekle az daha
nurcakir58 22 . Hafta da ilk gebelik için küçük bir hafta daha çok 24 gibi net hissedersiniz diyorlar birde bazen ultrasonda hareket ediyor ama biz hissedemiyormusuz o yüzden korkma ilerleyen haftalarda büyüdükçe az atacak yeri daralacak çünkü ama büyük olduğu içinde tekmeleri sert olucak bende 35+5 haftalik hamileyim ama ayakta fazla durdugumda bende hissedemem ve o kadar hareketli değil ama tekme attimida dışardan görünüyor o kadar sert yani korkma cnm
nurcakir58 canım ilerleyen haftalarda daha net hissedeceksin canını sıkmaa için rahat etsin istiyosan git sağlık ocağında kalp atışlarını dinle
Benimde az kipirdiyo 27.haftaya gireceğim sabaha karsi kipirdak oluyo gun icinde de bikac kez az oynamasindaki sorun ne oluyor acaba?
Merhaba benim bebeğim de 2 gündür daha az hareketli. 21+5günlük gebeyim.korkumdan bugün apar topar hastaneye gittim. Ultrason da gördüğü kadarıyla doktor herhangi bir sorun yok dedi. 2 gün önce bayağı hareketli idi .neden yavaşlar ki hareketleri
nurcakir58 inan bunun cinsiyetle alakasi yok😉
nurcakir58 bebekten bebeğe göre değişiyor benimki sabah aksam oynuyor benim de oğlum olacak inşallah arkadasiminda erkek hic kipirdamiyor desek yeri