birkizanneesi Hayallerdualaraemanet140822 ay iyi kiii almamışsın çamaşır deterjanı Siveno Pişik kremi şampuan yağ göğüs ucu krem incia şaşma canım. Baktın Pişik oluyor zeytinyağı sür birde göğüs yarasına kantaron yağı. Kantaron yağı yaraya iyi geliyor zeytin yağıda da pişiğe iyi geliyor.
Hayallerdualaraemanet140822 birkizanneesi kesinlikle herkes incia öneriyor bende onu alacağım trendyoldan sipariş etsem güvenebilir miyim acaba😇❤
birkizanneesi Hayallerdualaraemanet140822 trendyol en güvenilir site. Geldiğinde patlak hasarlı gelirse iade edebiliyorsunuz. Ben sorun yaşamadım gayet özenle paketlenmiş evdeeczanem satıcısından alışmtım
Pelnztrk Hayallerdualaraemanet140822 valla yıllardır kullanılan ürün, benim ablamda kullandı oğlu 10 yaşında bişey olmadı😂 arkadaşım kullanıyor kızı 1.5 yaşında birşey olmadı bakarsan hepsinin içeriğinde bi sıkıntı çıkacak yani napalım hiç sürmeyelim pişikli gezsin çocuğumuz
bebisliozlem Pelnztrk bende kullanıyorum bebeğim 9 aylık pişiği anında geçiriyor kızımın uzun süreli hiç pişiği olduğunu hatırlamam o yüzden 🤭 üstelik ben 60 gram olanını aldım ve 9 ayda sadece yarısı kadarı bitmiş 🤭
Aysenur222 Hayallerdualaraemanet140822 ben kullanıyorum ama onun yağsız olanı al iki türlüsü var kenarda böle mor işaret var onu al sürdünmü böle kalıyor hemencik gecşriyor 18 aylık kızım asla bir kere bile değiştirmedim o kadae iyi zaten cocuk ek gıdaya başladınmı yıkarsın pişik varsa sürersin ben hep büyük tuvallette yıkıyorum pişik bile olmuyor özellikle cocugun kızsa hep yıkaman lazım doktorum demişti
Fatmadali Hayallerdualaraemanet140822 iva natura 👍🏼 içeriği hem temiz hemde kantaron yağı içerdiği için çok etkili tek kullanımda geçiyordu yeğenimin pişiği o yüzden bende onu aldım
turangulu Hayallerdualaraemanet140822 incia pişik kremi aldım içeriği temiz olarak onu biliyorum çok araştırdım. Onda karar kıldım şampuan olarak da ecowel aldım o da aynı şekilde İçeriği temiz göğüs masaj yağını da incia almayı düşünüyorum.