Gzd1212 Hayallerdualaraemanet140822 oglum bebekken mustela kullanmistim. Memnundum. Simdi incia marka aldim bakalim umarim iyidir. Temiz icerikliymis.
PurpleRose Hayallerdualaraemanet140822 ıncıa pişik kremi aldım içeriği temiz olarak. Sudocrem içeriği temiz değil
12betul Hayallerdualaraemanet140822 Bende ilaç kullanmamayım dedim sarı kantaron sürdüm ilk zamanlar işlik gibi benek benek oldu sonra artmaya başladı . Hemen bepantol pişik önleyici kullandım 2 günde kendi tenine döndü
Pinarpa Pişik önleyici olarak musteka tavsiye ederim . Sudocrem pişik olduktan sonra kullanılacak daha yoğun bi krem.
birkizanneesi İncia set aldım şampuan yağ Pişik kremi göğüs ucu krem. Mustela sudocrem dalin gibi herkesin kullandığı o markalar maalesef temiz içerikli değil. Ecowell ve incia tavsiye ederim. Çamaşır deterjanı olarak Siveno tavsiyem
Hayallerdualaraemanet140822 PurpleRose iyiki almadım o zaman çok teşekkür ederim siz nerden aldınız incia pişik kremini eczanelerde falan mı var
Hayallerdualaraemanet140822 12betul aslında bende bepantol düşündüm ama içeriği temiz değil dediler bilemedim
birkizanneesi Hayallerdualaraemanet140822 ay iyi kiii almamışsın çamaşır deterjanı Siveno Pişik kremi şampuan yağ göğüs ucu krem incia şaşma canım. Baktın Pişik oluyor zeytinyağı sür birde göğüs yarasına kantaron yağı. Kantaron yağı yaraya iyi geliyor zeytin yağıda da pişiğe iyi geliyor.
PurpleRose Hayallerdualaraemanet140822 internet ten sipariş vermiştim ben trendyolda ikili olarak aldım biri evde biri çantada durur die
minikbebegim06 Hayallerdualaraemanet140822 gebe okulunda bize hemşire ve doktor sarı hametan önerdi sağlık ocağından yazdırıp alabilirsiniz içeriği temiz dediler