ikibaloglanannesi minikk_mucizem 31 haftalık olduk biz ikinci gebelik sezeryan olacağım da Ayhan bey takipliyim şu an o yüzden sordum🙈
minikk_mucizem ikibaloglanannesi bende Filiz hanıma gidiyodum çok tatlı bir kadın benimde ikinci sezeryan 36+5 te sancı çıktı nst de acil sezeryana alındım 😊
ikibaloglanannesi minikk_mucizem Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi. Gözünüz aydın🧡🤍 Birde merak ediyorum da Farabide spinal oldum ben yine spinal olmak istiyorum fatih yapıyor dimi🌸
minikk_mucizem ikibaloglanannesi amin teşekkür ederim. Bende Farabi de ilk doğumu spinal olmuştum bu doğumumda genel oldum acil olduğu için mecbur genel yapacağız dediler. Ama spinal de yapıyorlarmış acil durum olmadığı sürece.
ikibaloglanannesi minikk_mucizem Ben oğlumda acil alınmıştım Farabide spinal olmuştum. Fatih öyle yapmıyorsa o zaman bana Farabi yolu gözüküyor😂
minikk_mucizem ikibaloglanannesi bilmiyorum ki öyle dediler bende spinal istiyordum aslında ama nasip böyleymiş demekki 🤗
bulutsm minikk_mucizem merhaba genel anestezi ile nasıl geçti acaba çıktıktan hemen sonra ağrılarınız başladı mı?
minikk_mucizem bulutsm gözümü açtığımda ameliyathanedeydim yani o an çok fazla acıyla uyandım bir süre ağrıdan kıvrandım ama çok sürmedi hafifledi ağrı kesici falan yapıldı