NurAlbayrakk Doktorum Derowipe diye bir markanın kremini önerdi ama çok emin olamadım sizin kullandığınız memnun kaldığınız krem önerilerine açığım 🥰
Busecan NurAlbayrakk ben nerdeyse 3.aydan beri bio oil kullanıyorum suya çok önem veriyorum 34.hafta daha çatlak olmadı ama burada son haftalarda oluştuğunu duyunca korkuyorum açıkçası umarım olmaz kimsede 🙏🏻
kubra0209 NurAlbayrakk evvahedoğal sayfasından çatlak önleyici cilt bakım serumu tavsiye ederim çok güzel nemlendiriyor hem de içeriği temiz.
derya14 NurAlbayrakk Çatlak kremi hiç kullanmadım sadece yağ kullanmıştım ve hiç çatlağım olmadı. Ama çatlak olup olmaması cilt yapısıyla alakalı bi durum. Önemli olan nemlendirmek. Eğer cilt çatlamaya yatkınsa ne kullanırsanız kullanın kaçınılmaz oluyor 🤦♀️
hdemirel37 Ben kendi kremimi yaptım çok memnunum hiç çatlağım yok .hindistan ceviz yağı .kako yağı .zeytinyağı Bu üçünü karıştırıp yaptım 8.ayımdayım çok memnun kaldım istersen sende deneyebilirsin
Babybimmm hdemirel37 benim de son aylarda oluştu çatlağım 🥹 inşallah sizin de çıkmaz da . Eğer doğuma kadar da çıkmamış olursa bunu bizimle de paylaşır mısınız? Şunu şunu kullandım hiç çatlağım olmadı gibi
NurAlbayrakk Busecan çatlaksız bir gebelik ve sonrası dönem geçiririz inşallah demek ki vücut yapımıza da bağlı biraz 😇
Rtbli Mervecimmm badger 2 kutu bitirdim 1. Kutuda hiç çatlağım yoktu. 2. Kutuyu kullanırken 30. Haftada çatlamaya başladım kasık bölgemden. Siz de başka nemlendirici bakın isterseniz haftanız önde değilse henüz
asli_13 Aydan beri weledanın yağını kullanıyorum 33. Haftadayız henüz çatlağım hiç yok. Ama son haftalarda ya da doğumdan sonra çatlak olabiliyormuş, bakalım nasıl olcak:)
NurAlbayrakk asli_13 olmaz inşallah güzel düşünelim güzeli çağıralım :) tavsiyeniz için teşekkür ederim
AnayimBenAna_ NurAlbayrakk ikinci gebeliğim ilktede mustela maternite serum kullandım bundada hiç çatlağım yok