Alvn3946 Guzelgunlerrr gittim canım ama sadece kese göründü üzüldüm biraz ultrasonda 5+5 olarak güzüküyo 15 gün sonra gel bebeği görür kalp atışını duyarız dedi
Guzelgunlerrr Alvn3946 ya yolk kesesi falan görüldü mü alttan baksa görürdü belkide bekleyeceğiz artık bende geçen hafta gittiğimde sadece keseydi bende bebeği görmek istiyorum yarın inşallah ya😔
Alvn3946 Guzelgunlerrr yolk için bişey demedi alttan istemedim iki hafta bekliyecem mecbur inşallah görürsün yarın canım
Alvn3946 Guzelgunlerrr erken gidince baya stres yaşıyo insan bilseydim bugün değil 8 haftada giderdim yine her türlü beklemek zorunda kalıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin ❤️
Guzelgunlerrr Alvn3946 evet ama insan duramıyor ki stresten acaba beta artacak mı acaba kese var mı acaba boş mu dolu mu acaba kalbi atacak mı valla hep bi süreç 😕
Guzelgunlerrr Alvn3946 evet canım gittim çok şükür bebeği gördük karından sonra vajinadan da bakalım mı dedi bi sıkıntı olmaz dedi sonra baktı kalp atışını ve bebeği daha net gördük çok şükür 6+1 göründü ultrasonda😊❤️