elifbsraaa1 Cnsnsns canım senin kan testin 8 Şubat o zaman hesaplayınca, birde o gün kan ver predictor yanıltmaz tamam ama biz tüp bebek sürecindeyiz hormonlar beta vs farklı işliyor olabilir Rabbim en hayırlı vakitte haberini verecektir inşallah ❤️
elifbsraaa1 Cambardak__ awox yada predictor tekrar denemek lazım canım bence diğerlerine pek güvenmiyor buradakiler
elifbsraaa1 Cnsnsns yani erken gebelik testinde doktorum bana kan testinden 2 3 gün sonra çıkabilir beta idrara geç yansıyor demişti
Cambardak__ Cnsnsns bende aynı artik 7 gun oldu çıkar diye dusundum ama çıkmadı yıkıldım resmen sabahtan beri😢
a_burcu_bur Cambardak__ en erken 9.gün yapılmalı bence. 2 gün sonra tekrar deneyin, inşallah tutunmuştur 🤲
Fatmadali Cambardak__ benimde testte çıkmadı ama kanda beta 107 çıktı aynı gün. Hangi marka olursa olsun güvenmeyin modunuzu düşürmeyin derim 🙏🏼🌸
a_burcu_bur Fatmadali hangi testti peki ve kaçıncı gününüzdü. Bi de kaçıncı gün embriyosuydu 😊 hayırlı olsun bu arada 👏🥰
Fatmadali Cnsnsns @Cambardak__ @a_burcu_bur evet kızlar tüp bebekti. Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. 9 temmuzda transfer oldum 15 temmuzda test yaptım evde ama markasını hatırlamıyorum negatif oldu silik bile olmadı İnanmak istemedim çok umutluydum hemen testi bırakıp kan vermeye gittim ve 107 çıktı ☺️ Darısı başınıza inş daha doğmadı kızım 32 haftadayız rabbim sizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah aynı sonuca ulaşırsınız 🌸💕🙏🏼