KBOzturk Doktorum hamile kalmadan önce kullanmaya başlattırdı gebeliğin 3.ayında bırakacaksın dedi ben de artık bıraktım. Duosvit başlattı
Elats61 Papaty hamile insandan insana değişiyor demekki bence o yapmıyordur ben 12 aya kadar çok çektim mide bulantısından yemek bile yemedim hiç ama şuan daha rahat ilerliyor herşey şuan da kullanıyorum daha da rahatım mide bulantısı Yok snein de geçer 1 ay sonra az kaldı
Elats61 EsinKaraglle aslımda internet sitesi yüzünden biraz tedirgin oldum 3 ay filan kullanılması öneriliyor filan filan baya şeyler yazdılar acaba benim gibi doktoru öneren var mı merak ettim yoksa bende doktorumu çok seviyorum Harika bir bayan
Gulnur Elats61 ilacin ismini okujnca bike midem kalkti sakin sicakta tutma ilaci igrenc kokmus balik.kokar icemezsin kusarsin.
Birannebirbebek Elats61 1ay kullandım inanılmaz kilo yaptı (ayda 5kg aldım) doktora söyledim bırakalım ozaman haftada 2 kere balık yersen onun yerını tutar dedi
DLiviyaEsor Elats61 bnde kullandim hic yan etki kilo yapmadi cok faydali cok iyi vitamin dogum yaptim 15 gunluk olduk hala kullaniyorum
Gizemvencoglu [bilinmeyen] tabiki önemli olan sağlıklı olmaları benim demek istediğim normalden fazlasına yani benim sağlığımı tehtit edecek kadarına sebep olma olasılığıydı teşekkür ederim yinede sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏼