Crnerkn Arkadaşlar aranızda saç boyatan var mı? Doktor ilk 3 ay saçlarını boyama demişti sonrası için bişey demedi. Normalde 15 yıldır falan sarı kullanıyorum şimdi 4 buçuk aylık hamileyim tabi dipleri tahmin edersiniz... Dipleri sarı zaten yaptırmam bebek doğana kadar sonuçta biton oksidan, ppd gibi çok zararlı kimyasallar var ama en azından kendi renginden biraz daha açık kumral falan gibi azıcık rengi kırdırsam belki daha güzel durur bilemedim. Acayip bakımsız hissediyorum ya 😔Biton bitkisel boyalar var ama onlar da ne kadar doğal emin değilim(!) ya da ben mi abartıyorum, saçını düzenli boyatan var mı aranızda?
Ahidem32 Crnerkn benim arkadaşım 9 ayın 9unda da dip boya yaptırdı canım şükür bir sıkıntı yaşamadı. Bende 11 haftalığım bnmde dipler baya fena oldu zor tutuyorum kendimi ama sanırım 3 aylık olmadan boyatamayacağım. İki hafta daha sabredeceğim artık.
Deryakaya1802 Crnerkn amonyaksız boyayla boyadım ben. Loreal casting serisi. Doktorunuza tekrar bi sorun 🌝
Nesrinkrdnz1 Crnerkn bende sordum doktoruma sıkıntı yok herzaman boyayabilirsin en çok sorulan soru dedi boyattım da sıkıntı olmadıda
Busraerdogmuss Crnerkn benimde enn merak ettigim doktor bana boyatma dedi 🙄 ben henüz 5 haftalığım Ne yapıcam 9 ay hiçbir fikrm yok
Crnerkn Ahidem32 Bilginiz var mı bitkisel boya mı tercih etti ya da belli bi marka var mı kuaföre de bi danışıyım?
Seyyyma7 Ahidem32 Şans eseri olabilir canım ama gerçekten çok zararlı saç boyamak . Ben kaş bıyık için bile gitmeden arıyorum boya yapılıyorsa gitmiyorum kuaföre
Ahidem32 Crnerkn kasmadı hiç kendini bitkisel de değildi kullanılan boyalar. Ama ben o kdar cesur olamıyorum
Ahidem32 Crnerkn ama kuaförüne sorduğunda Eminim bitkisel boyalar önerecektir. Tabi güvenilir bi kuaför olması lazım bitkisel deyipte öyle olmayan da çok.
Crnerkn Nesrinkrdnz1 Ya işte nekadar organik de deseler bisürü madde oluyo içinde diye insan ister istemez bi düşünüyor ama sizin gibi boyatanları görünce de cesaretlendim tekrar şimdi teşekkürler 🙏
Hilalalara Crnerkn sakınan göze çöp batar bu kadar esirgemeyin kendinizi bende 7.5 aylık hamileyim ve her zaman boyamı ağdamı yaptırıyorm kafa derine boya çok fazla temas etmedikçe boyanın hiç bi zararı Yok saç cansız bişeydir vücudumuz da canlı olan kafa derisine yakın dipleridir
Crnerkn Hilalalara zaten bendeki sorun diplerde malesef 😁 Ama haklısınız çok da pimpirik yapmamak lazım
Ellaynagme Saç boyasının kanıtlanmış bi zarari yok, ilk 3 ayda nolur nolmaz diye sozde boyatmayij diyolar. Benim doktorum boyatabilirsin sorun yok hic kanitlanmis bi zarari yok diyor hep 😘
Haticekale Crnerkn canım benim eczacım araştırdı ve hamilelere ve kanser hastalarına özel bi boya getirdi benim için. 80 liradan başlıyor fiyatı. Manisadan geldi boyam. Oraya da Fransa'dan. İnternette araştırdım çok iyi diyorlar. Boyanın adı color soin
Polo Crnerkn tam bir el genişliğinde dibim geldi 10 senedir sarı kullanıorm. Ve kendi saçlarmı gördüm 😀 Çok kötü durumdayım bende :) Ama çok şükürkü yolun soluna geldim sayılır :) Bi kaç haftaya dip boyası yaptırcam 😀
Crnerkn Polo Senelerdir kullanınca bu psikolojiyi yaratıyo demekki😁Ben bi ay bile beklemezdim sip 1 cm olmadan 3 haftada bir boyardım. Çevremdekiler aman nolcak şimdi moda böyle modunda ben fenalarda 😂
Deryakaya1802 Polo sarı hiç denemedim canım ben koyu saçlıyım beyazlarım çok diye boyuyorum. Sarı tonları da vardır mutlaka boya kalıcı zaten 28 şampuanlamaya kadar 😀
Aysunhaner Bende Sarı severlerdenim. Bir gaza geldim kızıla boyattım Sonrasında pişman oldum. Tam değiştirecekken hamile olduğumu öğrendim. Bilirsiniz kızıldan sarıya dönmek yıpratıcı hatta imkansız 😇 Dayanamadım 1 buçuk aylık hamileyken gittim boyattım . Açma işlemi ve boya işlemi yaptırdım dipleri kahverengi uçlara doğru sarı tercih ettim. Dip boya derdi çıkmasın diye kahverengi istedim ama Gene 6 aylık hamileyken dip boya yaptırdım tekrar kahverengi tonunda. Hatta kendi kuaförüm kabul etmedi Başka kuaföre yaptırdım . Önemli olan solumamak canım. Kapı önünde boyasınlar kapı önünde bekle sende . O boyayı Solumak daha Zararlı ☺️
Aysunhaner Aysunhaner Biraz önce doktorumla Msjlaştım hatta . 33. Haftalık hamileyim şuan. Boya işleminden saçlarım yıprandı Birde dökülme sorunum oldu şuan üstüne 😔 Saç bakım için bitkisel yağları karıştırıcam kullanıcam saç derime sürücem dedim. Çok ağır koku olmasın bulunduğun ortamı havalandır mutlaka saç bakım işlemi esnasında dedi. Kullanabilirsin dedi . Oda koku konusuna değindi yani ☺️
Crnerkn Aysunhaner Sizin baya maceralı olmuş sarıdan kızıl kızıldan sarı.. Bi ara ben de yapmıştım öyle bi çılgınlık ama kızıl kullanmak sarıdan çok daha zor oyüzden anlayabiliyorum 😁 Ben de bi karar verirsem yaptırıcam boya. Bugün kuaföre kadar gittim boyalarının içeriğine kadar baktım sonra kestirip fön çektirip geri geldim😁Daha önce bikaç boyaya alerjim de oldu da oyüzden bukadar kurdum kendimi. Organik de yazsa içinde bisürü değişik madde varya işte. Artık bakalım yarın neye karar vericem 🤔🙄😄