Srp53 yürüyüş önemli daha çabuk kalkıyorsun ayağa sana şöyle söyleyim oğlumun doğumu çok zordu berbat denecek kadar zordu asla ama asla destek almadan yürüyemezdim 2 büklüm yürürdüm oturamaz otursam kalkmakta zorlanır yatsam yatamaz kalksam tek başıma kalkamazdım asla ama kızımda Ram tersi ha bide koltuk da yattım ben bacaklarımı karnıma doğru çeker öyle yatardım ilk günlerim de bile asla destek almadım kalkmak ve yürümek için hastanede bile her işimi kendim yaptım oğlumda yapamadım eğilemezdim ama kızım her işimi kendim yaptım ha Bi tek yere vs oturamazdım o da çok normal hatta kızımda ne kadar hızlı toparladım sana şöyle söyleyim kızım 12 günlüktü oğlumu parka götürdüm annemle sen düşün
Gelelim yaparsan iyi olacak şeylere Allah’ın izni ile
Bol yürüyüş bol su içmek
Bol çorba
Ekmeği vs çok yeme ama daha çok sıvı şeyler
Kimyon çayı yap iç hem süt yapar hem de bebekte ve sende gaz olmaz
Bol bol duş al
Asla ama asla terli vs durma olur ya biraz sonra değişirim dersin unutursun bebeğin de etkisi ile
Elinden geldiğince uykuna dikkat
Ha bide bebeğin sarılık değeri az bişe yüksek çıkarsa mama vermekten asla çekinme sütün yetmezse eğer çünkü aç kalırsa daha da yükselir sütün tazyikli gelirse önce biraz sağ ondan sonra emzir az gelirse de Bi sağ onu bide emzir ara ara mama da verebilirsin bu sana ben yetersizim düşüncesini kafandan atmana yarar sütün birikir memede bu şekilde