Ebru_ebru seyma0661 Annem yaptırmak için vermiş bugün bende hepsi fazla çıkartmak istediklerim var dedim kadın da olur yarın bana yazın dedi istemediklerinizi. Çantayı ve o yatağı çıkartacağım..
seyma0661 Ebru_ebru ha tamam o zaman ben yaptırıldı sandım 😂 evet o iki parçayı çıkarın gerisi çok kullanışlı gözüküyor 💕 güle güle kullansın miniğiniz
Hamide_00 Ebru_ebru evde kullanırsınız yolculuk yapınca kullanırsınız bi yerde kalınca falan illa ki bebişlere lazım oluyor
Baby_B Ebru_ebru o canta alt degistirme örtüsü icin Bendimde annem set aldi😀 Pembe bir set.Cok uyguna geliyor set olunca fiyatlarida.
cauuv1 İlk bebegimde kullandıgım ürünleri kendimce söyliyim sadece içinden sadece puset ve battaniye kullanmıştım. Puseti de 1 2 hafta kullandım. Bence cogu gereksiz sadece gösteris gibi
Balbebek012 Ebru_ebru Parinas Yerdeki yatak gibi olan dediğiniz bebek arabası iç minderi emin olun çok işe yarıyor. Bebek arabalarında normal bir kumaş var sadece ama bu minder olursa bebek rahat eder
Parinas Balbebek012 he anladım bilmiyordum. O halde kullanışlıdır. Evde uyutmak için gibi sanmıştım 🤭
Balbebek012 Ebru_ebru hepsi çok güzel emin olun ben bunları kullandım bir tek çanta fazla geldi gibi gözüme onun harici hepsi işe yarar güle güle kullanın