Ebru_ebru Kızlar annem bunu yaptırmaya vermiş ama çok fazla değil mi yani o çanta olan birkaç şey bana fazla geldi sizce hepsi kullanabileceğim şeyler mi yoksa fazla mı ? 🙄
Parinas Ebru_ebru yerdeki yatak gibi olan ve çanta fazla geldi bana diğerleri kullanışlı. Babynest e de çook kısa süre yatabiliyorlar çok ufak oluyor
seyma0661 Ebru_ebru çanta gibi olanın içine bez ve ıslak mendil koyarsınız alt değiştirme çantası niyetine kullanılır. Çantanın önündeki uzun yatak da bebek arabasına koyulabilir
Ebru_ebru Neferut 😂😂 güzeldi ama fazla kullanmıycam eşyayı almak yerine değerlendireceğim şeyler olsun istiyorum.
Balbebek012 Ebru_ebru Parinas Yerdeki yatak gibi olan dediğiniz bebek arabası iç minderi emin olun çok işe yarıyor. Bebek arabalarında normal bir kumaş var sadece ama bu minder olursa bebek rahat eder
Ebru_ebru Neferut Çantanın hemen ön kısımda olan yatak gibi kullanabilirsin dediği şeye de bence gerek yok diye düşünüyorum ama 🙄
Parinas Ebru_ebru bebeklerin zaten yumuşak yerde yatmaları önerilmiyor. O yüzden de uygun değil bence. Çanta yerine de organizer tarzı bişey çok daha iş görür eminim ki. Ama yorgan müslin puset örtüsü alt açma hepsi kullanılır bence ☺️
Neferut Ebru_ebru yenidoğanken yatabilir sadece içine o kadar çabuk büyüyorlar ki 1 ay sonra içine sığmaz bile 🥲
Ebru_ebru seyma0661 Çocuk arabası içinde var şöyle ki organize almayı düşünüyorum ev için normalde çocuk arabası içinde çantası da var o yüzden fazla değil mi ?🙄
Hamide_00 Ebru_ebru evde kullanırsınız yolculuk yapınca kullanırsınız bi yerde kalınca falan illa ki bebişlere lazım oluyor