• Gebelik
  • Kız isteyip erkek doğuranların doğunca hisleri

Kadınların cogu ilk cocugunu kız ister ama tabii Allah kimine kız kimine erkek nasip ediyor , evlat ayrımı olmaz tabii ama duygular farklı olabilir , bunu yaşayanlar doğunca ne hissediyor düşüncelerinden dolayı pişmanlık duyuyor mu ?

Ben öyle pişman oldum ki. Çok istiyordum ilk evladım kız olsun ama 13. Haftada erkek bebek dendi ve öyle de doğdu. İyi ki doğmuş. Oğlum olduğuna öyle mutluyum ki. Evladın her türlüsü direkt kendisi güzelmiş. Erkek evlat anneye çok düşkün oluyor harika bir şey.

zhrgn İlk bebeğim kız hayalimdi ama oğlum oldu iyi ki oğlum olmuş diyorum bana o kadar iyi geliyor ki binlerce kez şükrediyorum

zhrgn bende çok istemiştim kız ismi de hazırdı erkek deyince doktor başta kabullenememiştim doğduktan sonra tabiki değişiyor tüm çocuklarım erkek olsun demiştim sonra kızım oldu o da çok başkaymış anne için kızı erkeği yokmuş :)

zhrgn ilk çocuğumda kız istedim Rabbim şükür nasip etti 2. Çocukta farklı duygu olsun her iki duyguyu tatmak adına erkek olsun istedim 2. Kızım oldu iyiki gelmiş kızım kucağına aldığında çok farklı bir duygu oluyor sağlıklı olsun gerisi mühim değil

zhrgn Bir oğlum var ikinci bebeğim kız olsun istiyordum doktorum erkek dedi bir an üzüldüm ama sonra pişman oldum evladın kızı erkeği olmaz dedim hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter ki gerisi boş 🥰

zhrgn ben eşim istiyor diye kız istemiştim ama evlenmeden önce de hep erkek çocuğum olsun isterdim erkek oldu bebeğim 🩵 ilk gebeligim sağlıklı olması daha önemli şuan tabi kısmetse ikinciye bir kizim da olursa tadından yenmez 😁

zhrgn ben hep ilkini kız ikinciyi erkek istiyodum Allahımda nasip etti🤲bi kızım var oğluma hamileyim 🐣😊

zhrgn Bende nedense erkek istemiştim sonradan kızım olduğunu öğrendim şimdi 2. Ye hamileyim farkettimki önemli olan cinsiyeti değilmiş her ne olursa olsun o benden bir can hepsi çok güzel bir duygu😇

zhrgn İlk çocuğum kız ve erkek annesi olmayı hiç hayal etmezken hatta ikinci çocuk istemezken hamile olduğumu ve erkek olduğunu öğrendim.Eşimle sıkıntılıyız ve ilk evliliğinden bir oğlu var diye hiç istemedi erkek olmasını bu da beni etkiledi üzdü çok.Dogunca ne hissederim bilmiyorum 31. Haftadayiz ama üzülüyorum tüm bu olanlar ve düşüncelerim için şu an

zhrgn 2 kızım var 3. Hamileyim kız dedi doktor ama erkek olsun cok istedim bu sefer Allah biliyor nasıl bi his olduğunu merak ediyorum

zhrgn erkek isterken üçüncü kızımı doğurdum erkek demişlerdi ona kendimi hazırladığım için galiba piskolojim bozulmuştu ameliyatta öğrendim pişmanlık vs duymadım 40 gün uğraştılar resmen benle vesvese olarak şükür elhamdülillah Rabbime sağlıkla sıhhatle geldi gönül tabi yine gönlüm de var dua ediyorum o meyveden de nasip etsin mevlam inşallah die nasip bakalım 🤲🩵

ZeynepDuru17 üçüncü kkzınızı doğumda mı öğrendiniz o kısmı anlayamadım🫣 ve 4. yü de mi istiyorsunzzzz😳🙈

Nesli97 kız evlatta anneye çok düşkün oluyor bunun cinsiyetle alakası oldugunu düşünmüyorum

zhrgn ilk çocuğum erkek olsun istiyordum çok şükür istediğim oldu çok tatlı bi oğlum arkadaşım oldu 😍 şimdi ikinciye hamileyim kız olmasını istiyordum ama ikinci oğluşum geliyo yine seviniyorum çünkü ikinci Bebiş genellikle ilk çocuğa benziyo oğlum gibi bi tatlı Bebiş geleceği için yine mutluyum Allahım yokluklarını göstermesin bütün evlatların 🥰

zhrgn İlk bebeğim kız olsun istiyordum hayal ettiğim ama erkek annesi olacağım sağlıklı olsun da kızı oğlu yok rabbime şükürler olsun ki bu duyguyu yaşatıyor 🙏😊

Tchranne benim esiminde hem kizi hem oglu var ilk evliliginden simdide oglumuz oldu bende kiz istiyodum baya kabullenememistim esim hic istemiyodu aldir falan dedi evden gidebilirsin istemiyosan dedim simdi kucaginda gazini cikartiyo 🙃