Alyadnz33 denizbennn Adet gününüz sasmazsa düzenli ise adet geçince test yapın Ozaman belli olur şuan erken gibi
denizbennn Alyadnz33 geçen ay 11. İnde oldum ama ondan öncede 6 sında oldum. Tedavilerden ilaçlardan dolayı şuan bi adet düzenim yok ki bende bilmiyorum ne zaman olcagımı😔
mucizemom8 denizbennn sağol canım amin inşallah hepimize çok teşekkür ederim ♥️ sende dualarım dasin Allah emeklerinin karşılığını versin hayırlı sağlıklı şekilde inşallah pozitifi görürsün bizimlede paylaşırsın 🤲♥️😇
denizbennn mucizemom8 inşallah canım sende aynı şekilde yaz bize. İnşallah sende kalıcaksın merak etme 🙏♥️
denizbennn Alyadnz33 inşallah canım. Bekliyorum ya nasipte ne varsa. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Annekuzusu06666 denizbennn aslında erken gebelikte çıkabilir ben yumurtlamanın 13.günü öğrendim aşırı belli belirsiz çizgiyle beta değerim de 30.18di
denizbennn Annekuzusu06666 Evet çıkabilir ama yapmicam biraz daha beklicem 🙏 Sizin belirti var mmıydı
birdilektut15 denizbennn canım 2 kez hap tedavisi kullanıp yumurtaların büyümezse rapor çıkıyormuş benim arkadaşım o şekilde 1000 tlye aldı