Elif160 Deletedmom2232 farklı bi zararı varsa bilemem ama radyasyonlu deil doktr kendisi radyosyon yok ultradyonda dedi. girme sebebimde rahatsızdım Keyiften deil yani
Deletedmom2232 Elif160 mecburiyetse zaten yapacak birşey yok benim doktorymda sürekli girmek iyi değil dedi
Deletedmom00251 Deletedmom2232 ne demek noluyo yaa hep bi sabote peşindesin her posta seni görüyorum😕
AlininAysesii Ultrason ses dalgası veriyor yalnızca, ısı veriyormuş ve bu yüzden bazen bebekler yüzüne alet tutulduğunda yüzlerini kapatıyorlar, muhakkak rahatsız oluyorlardır ısıdan. Bugün detaylı ultrasona girdim, kalktığımda bebiş tekmeliyordu 🙄 amaaan paket paket sigara içenler var burda, ultrasonun yaydığı sesden ısıdan ne olacak, evham yapma ☺️
Cileklipasta Ultrasonun bilinen bir zararı yokmuş doktor öyle demişti. Ama yaydığı ısıdan mıdır nedir bebekler rahatsız olurmuş ultrasondan. Gerekmedikçe sık girmemek lazım ama mecbur kalınca yapacak bir şey yok tabi.
Cemileakn Elif160 canım benim hiç korkma ben de hep endişeleniyorum bu konuda birgün durdum durdum duramadım sordum dr bu ultrasonlar ses dalgaları ile çalışırmış bebişlere de bir zararı yokmuş şükür 😍
Elif160 Cemileakn tesekkrler canm cinsiyet ögrenemedk daha onun için gdecektm kafama takıldı gecen hfta cok girdigim icin. Ara verip gitmeyi düsünyodum