Leylabngll @“Tomriscvn”# Tomriscvn kız kardeşim çok ıyı bır doktora gıdıyordu ona folik us plus vermişti doktoru kız kardeşim sımdı hamıle bende o doktora gıtmeyı ıstedım kı zaten ılk bebegım de ona gıdıyordum şansa o sıralar tatıle çıkmıştı kardesım hamilelik öncesi ve sonrası 12. Haftaya kadar bunu kullanmıştı pakette 20 tane kalmıştı bana verdi bende doktora gönderdim bunu bende kullanabılır mıyım diye kullan dedi bugün o paket bıttı tekrar aldırdım esıme fiyatı 270 tl ydı
Tomriscvn Leylabngll Ay evet ya benimde güvendiğim bir eczacım bundan al dedi folidoceden daha iyi içeriği dedi hatta görümcemede aynısını demiş oda hamilelik boyunca folicus plus kullandı
Leylabngll Tomriscvn ama evet haklısın bütün devlet hastaneleri folıdoce yı öneriyor ben almamıştım açıkçası
_Gizem__98 Tomriscvn yok 14 haftalık gebeyim elanatal 1 kullanıyodum 12.haftada elanatal 2ye geçtim daha ne kadar kullanmam gerekiyor siz kaçıncı haftaya kadar kullandiniz
Deletedmom254 Tomriscvn merhaba bende Regenesis max kullanıyorum maalesef erken başlama şansım olmadı ama 9 ay devam edebilirsin değiştirmeye gerek olmayan bie hap dedi doktorum, ayrıca mideme hiç dokunmuyor🌸
Sinan35eda Tomriscvn folful kullanıyorum ben ama benim nöroloji doktorum verdi epilepsi hastasıyım gebelik öncesi kullan 3 ay demisti
ftmdyn22 Tomriscvn bende gebelik öncesi içmiştim doktorum bana Folate12 yazmıştı gebe kalırsan kullanmaya devam et demişti
tuba-berfin Tomriscvn ben gebelik öncesi inositol, magnezyum , dvitamini,C vitamini, omega 3 , cinko falan da kullandım suan da iciyorum