Tomriscvn Kızlar merhaba gebelik öncesi folik asit alıcam.Siz hangi markaları kullanıyorsunuz.Kafam çok karışık ben aslında tüm vitaminleri barındıran elenetal 1 gibi birşey almak istiyordum.Dün doktoruma yazdım multivitamin içermeyen almanı öneririm demiş
Ozlmulpk Tomriscvn yani keşke direk doktor önerseydi bir marka size daha iyi olurdu çünkü baya çeşit var
tuba-berfin Tomriscvn nutraxin kullandım ben hatta gebelik öncesi doktoruma sordum bunu kullanıyorum diye devam edebilirsin demisti
Altin23 Tomriscvn ben çok araştırdım içinde birçok şey barındıran çok faydalı bir tane buldum REGENESİSMAX doktora sordum o da devam et dedi
Tomriscvn Ozlmulpk Önerdi folidoce alabilirsin demişti.Ama işte başka vitaminler içeren daha iyi olmazmı ocean mummy veya elenetal gibi
Tomriscvn tuba-berfin evet bundada multivitamin var neden multivitamin içermeyen dedi ona takıldım bende😀
Leylabngll Tomriscvn Canm folıcus plus mı kullanıyorsun anlamadım bende şu anda onu kullanıyorum 15 gün oldu kullanıyorum kım onerdı bu folık asıtı sıze
tuba-berfin Tomriscvn ben gebelik öncesi inositol, magnezyum , dvitamini,C vitamini, omega 3 , cinko falan da kullandım suan da iciyorum
Tomriscvn Doktorlar kimle anlaşmalıysa onu veriyor şehir hastaneleri herkese folidoce veriyo geçiyo anladığım kadarıyla hastaya göre vermiyolar ki
Melisafurkann Tomriscvn benim kullandığımın içinde Gebe kalmaya yardımcı vitaminler var Almadan önce araştırdım
Tomriscvn Leylabngll Doktor folidoce önermişti ama herkese onu veriyo bende eczacıma sordum folidus plus önerdi içeriği temiz bunun hemde daha uygun dedi siz ne kadara aldınız
Tomriscvn Damla_g28 Verdi zaten canım folidoce verdi ama devlet hastanleri herkese aynısını veriyolar bende dedim ki daha kapsamlı bişey mi alsam
Leylabngll @“Tomriscvn”# Tomriscvn kız kardeşim çok ıyı bır doktora gıdıyordu ona folik us plus vermişti doktoru kız kardeşim sımdı hamıle bende o doktora gıtmeyı ıstedım kı zaten ılk bebegım de ona gıdıyordum şansa o sıralar tatıle çıkmıştı kardesım hamilelik öncesi ve sonrası 12. Haftaya kadar bunu kullanmıştı pakette 20 tane kalmıştı bana verdi bende doktora gönderdim bunu bende kullanabılır mıyım diye kullan dedi bugün o paket bıttı tekrar aldırdım esıme fiyatı 270 tl ydı
Leylabngll Tomriscvn ama evet haklısın bütün devlet hastaneleri folıdoce yı öneriyor ben almamıştım açıkçası