Alyamerve Bugraefekan zaten erken dogm riskim cktı kanama olmustu alsın erken doğarsa daha iyi kılolu olması
Bugraefekan Efuli53 bebeğin duruş ile alakalı bu durum ozmn yanlış ölçüm oluyor çok iri bebek bu durumda bile masllah takilmayin hiç
Alyamerve Bugraefekan zaten sezeryan olcam ondan takmıyorum erken dogm riskımde var 2500 olsum bari erken doğarsa :(( ozaman kuveze girmezmiş
BurcuHamza Muhtemelen doktor yanlış telaffuz etti. Geçende burda bi kıza geriden geliyorsun demiş ama söylediği kilo çok fazlaydi.
Hanife_ Efuli53 benimde 25 ve 27. haftada aynı olmuştu her zaman aynı hızda kilo almıyorlar hem kilo almasa bile 31. haftada 1500 fln olmalı kilosu yani kilosu geride değil
Gulsensandik Alyamerve anladım zaten ama ultrason bazen doğru olcmuyo bende o yüzden dedim kilosunu takma die
Alyamerve Gulsensandik o haftada 700 gr olurda kılosuna takması gerekıyor 100 200 gr eksık degl 500 gr eksık... kordona bısy olmustur damarından besleenemıodur oyuzden ;)
Gulsensandik Efuli53 olabilir canım ultrason da yanlış ölcebiliyo inşallah bidahaki kontrolünde artmış olur kilosu 🤲
Gyed Efuli53 canım belkide diğer kontrolünde yanlış söylemiştir zaten haftasına göre şuan çok iyi üzülmene gerek yok
Efuli53 Gyed bende öyle düşünüyorum sanırım iki hafta once yanlış kilo verdi bana doktor. İnşallah öyledir baklım ıkı hafta sonra görcez gene.