Efuli53 Merhaba arkdaslar. Benm 29 haftalık kontrolumde bebeğim 1860 gram cıkmıstı çok iyiydi haftasıda kılosuda önden gidiyodu. İki hafta sonra yani bugn tekrar gittim kontrole kilosu aynı değişmemiş haftası da bi hafta geriden geliyor. Ne yapmam lazım😞
Zuhresule Efuli53 benim 28 hafta yeni bitti 1200 gr su an. Doktor oldukça iyi kilosu dedi. 1800 olduğuna emin misin bir yanlışlık olmalı 😇
Alyamerve Efuli53 29daki rakamı yanlıs ölcmustur korkma :) şuan 31 haftalıga göre iyi kilosu 2 hafta oncekı kılosu yanlıstır. doktor beslenemese damarında bişi olsa solerdi
Efuli53 Zuhresule valla ıkı hafta once kntrole gittim 1860dedi bebegınde 30haftalık dedi. Ama 29+4dü. Bugun gittim kilosu hala aynı bacak boyu da 30haftalık görünüyor dedi. Bugun 31+4 olması gerekiyor. Kilosu 31 haftAlık dedi
Zuhresule Efuli53 doktor bir problem olsa mutlaka söylerdi. Kendini strese sokup bebeğini üzme bence 😇
Efuli53 Nomays11 o zaman geçen kontrolde mi yanlış bilgi verdi doktor bana?? Cünkü ıkı hafta oncede 1860 dedi yani 29haftalkkkem. Hatta balıkyagı hapını kesmemi söyledi
Gulsensandik Efuli53 canım kiloya bu kadar takipta üzülme 35 den sonra çok kilo alıyorlar zaten nasıl bu kadar oldu diyosun 😊
Alyamerve Gulsensandik kıloya takıldom demiyor kdın.. ıkı haftamonce ki kılosuyla suanki kılo aynı diyor...
Efuli53 Gulsensandik alsın Alsın. Bu gectıgımız ıkı hafta skıntılarımz vardı baya uzuntulu streslıydım ondan mı gelişmedi acaba
Gulsensandik Alyamerve anladım zaten ama ultrason bazen doğru olcmuyo bende o yüzden dedim kilosunu takma die
Gulsensandik Efuli53 olabilir canım ultrason da yanlış ölcebiliyo inşallah bidahaki kontrolünde artmış olur kilosu 🤲
Gyed Efuli53 26 haftalıkken 1100 grm di bebegim 29 a göre banada fazla geldi belki bebek son haftalara göre kendini dengeliyormus sağlık ise sıkıntı yapma 😁😁💕
Efuli53 Gyed çok üzüldüm ya. Alıstım bu gune kdr bebegımin gelişimi hep ileriydi bugun gelısmemıs diye görünce cok üzüldüm
Bugraefekan Efuli53 bebeğin duruş ile alakalı bu durum ozmn yanlış ölçüm oluyor çok iri bebek bu durumda bile masllah takilmayin hiç
Gyed Efuli53 canım belkide diğer kontrolünde yanlış söylemiştir zaten haftasına göre şuan çok iyi üzülmene gerek yok
Alyamerve Bugraefekan zaten erken dogm riskim cktı kanama olmustu alsın erken doğarsa daha iyi kılolu olması