AlininAysesii Pelinizm Evet evet, aklımda bi iki isim var ama detaylı araştırmaya giremedim cinsiyetimiz belli değil diye, fikirleşiriz 😍
NeslihanOner Pelinizm hadi ya ben 20+0 ım şu an vurulmam lazım sağlık ocağındaki doktor hisset öyle gel dedi
Ltfyyrdc5021 Kizlar 21+4gunluk hamileyim 5 gun oluyo tetenoz asisi oldum iki gundur kolumu hissetmiyorum boyle bir agri olamaz mahvetti beni kizariklik ve şişlik yok ama kolum butunuyle agriyo ve hic gecmedi kolumu kullanamiyorum dogru duzgun ustune yatamiyorum kirmastirdikca inanilmaz agriyo aranizda aşi olan oldumu boyle bisey yasadinizmi ?
derya14 Ltfyyrdc5021 Gayet normal 2-3 gün ağrı oluyor üstüne yatamamıştım bende kaldıramıyodum bile kolumu 😊
Ltfyyrdc5021 derya14 tesekkur ederim canim cvb in icin cok kotuymus yaaa iki gundur anamdan emdigim sut burnumdan geldi uyku yok gezinip duruyorum nasil bir agridir inslh gecer
hunilimom Oyaburak65 bizde bugün 23.girdik 🙈🙈 işte 680 gr olmuş küçük hanım tekmeleri tepkileri karşında şaşkın şaşkın izliyorum 😍😍 kıyafetler alıyoruz bakıyorum giydirmek için ama boyunu hiç bilmiyorum kızlar yaa
Ayazayaz Oyaburak65 doğumun Oyaburak65 doktorunuza sordunuzmu acaba ? Doğum nasıl olacak die bayramın 3. Günü 6 Haziran