Pelinizm AlininAysesii Aaaaa 🙈🙈🙈 Nasıl oldu önceki kontrollerde doktor net görmemişmiydi🙈 Biz daha girmedik canım Çarşamba kontrol var ozman mı bakar artık nasıl olur bilmiyorum😊Kızıma arkadaş geliyor demek💓🌸🙈
AlininAysesii Pelinizm Pipiyi doktoru bırak eşim bile görmüştü önceki kontrolde 😂 yaaa beni aldı şimdi isim arayışı 🙈
Pelinizm Oyaburak65 İlk dozu da mı olmadın daha ? Hemen gitmelisin çünkü ikinci doz bir ay sonraya yapılıyor sor istersen tam zamanları nezman bilmiyorum bende🙄Benim bitti ikisi de şükür🙏🏻
Pelinizm tugcesakir33 Çok geçmiş olsun canım taze zencefil çayı yap limonla iç bağışıklık güçleniyor.Yada toz zencefil bal limon karıştır macun gibi onu ye çok fayda ediyor.Benim herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır geceleri 🙈 Senin nasıl gidiyor?
tugcesakir33 Pelinizm maşallah cnm prensese bizde iyiyiz baya hareketlendi dışardan da fatkediliyor eşim elini koyunca tekmesini hisseti geçen oyle işte kuzum
tugcesakir33 NeslihanOner ben ben 😊😊😊cnm sildim geri yükledim bildirimler silemeyince aynı isimle tekrar acamadım maşşallah sen de yarıladın yolu. Cnm
mom02636 Oyaburak65 19+1 haftalığız yarın öğrenicez bakalım kaç gram olmuş minik kardeş bu defa küçük abi de gelicek kardeşi görmeye 🥰
NeslihanOner Pelinizm hadi ya ben 20+0 ım şu an vurulmam lazım sağlık ocağındaki doktor hisset öyle gel dedi
AlininAysesii Pelinizm Evet evet, aklımda bi iki isim var ama detaylı araştırmaya giremedim cinsiyetimiz belli değil diye, fikirleşiriz 😍