• Gebelik
  • KALP ATIŞI GİBİ BİŞEY HİSSETMEK ?

Kızlar 20+4 üm bugün sırt üstü uzanınca kalp atışı gibi bişey hissettim 2 3 dakka sürdü bu tekme mi hıçkırık mı bebek hareketi mi anlayamadım tecrübeli olanlar yazabilir mi bu nedir ☺️ hareketleri anca hissetmeye başladığım için anlamlandıramıyorum şuan

cansuilkhun bebeğin hareketini hissediyorsun ben 18 haftalıkken hissetmeye başladım 🤭 seyrilme gibi hatta bende baskı bile oluyoe

cansuilkhun muhtemelen bebişinizin hareketleridir. Böyle patlamış mısır patlıyor gibi 🤗 haftaniz gereği hissetmeye başlarsınız yavaştan zaten 🙏🏻

cansuilkhun bu arada sırt üstü fazla yatmamaya çalış benim doktorum yasaklıyormuş gelenlere sırt üstü yatmayı 🙄 hatta ultrasondayken bir anda bebeğin kabi yavaşladı yan çevirdi beni öyle baktı pozisyon kaynaklıymış yine de doktoruna da sor tabi

Bus-ra590 bende dikkat ediyorum yatmamaya kısa süreli pozisyon değişikliğinde yattığımda bu hareketleri fark ettim ☺️

cansuilkhun ya bende de dün oldu ama benim 2 haftaya yakın kahverengi lekem oluyo sizde oluyo mu doktorum sancın yoksa korkma dedi 2 hafta sonra kontrolüm var da sizde var mi

cansuilkhun bende de oluyor su o haftalarda hatta şimdi daha güçlü daha uzun sürüyor Dr um hıçkırık demişti ☺️

cansuilkhun o atışı ilerleyen haftalardada hissediceksiniz benim düşüncem damar atıyor bence çünkü ilerleyen haftalarda kalp gibi atıyor😊

cansuilkhun olabilir harekette olabilir☺️ ama o kalp atışı gibi hareketi doğuma kadar hissediyorsun o yüzden öyle düşünüyorum☺️

cansuilkhun Bugün tam 32 olduk hergun gün geçtikçe bir şey öğreniyorum daha çok şeyler var gibi duruyor galiba☺️🤭😂