Zerman66 birdilektut15 ben tüp bebek tedavisine basladim ama femarayla bu aşamada yumurta geliştirme olayında tanıştım öncesinde asilama için devlet Hastanesi’nde klomen verdikleri için sonuç alamayıp tüp bebeğe basladim
birdilektut15 Zerman66 yaa canım inşallah tedavin başarılı olur bebişine kavuşursun inşallah burda olup evlat isteyen herkese allah nasip eder
Zerman66 birdilektut15 AMİN ECMAİN RABBİM tez zamanda hayırlısıyla sagliklica seninde tüm isteyenlerin kucağını doldursun
Gokyuzummm birdilektut15 bende başladım bu ilaca yarın son gün hiç belirtim yok da normal mi acaba hafif mide bulantısı o kadar
birdilektut15 Gokyuzummm bilmiyorumki canım geçen sefer bende de hiç belirti yoktu zaten büyümemişti yumurtalarım bu seferde öyle pek bi belirti yok
birdilektut15 Gokyuzummm bilmiyorumki canım klomendede çok ağrım olmuştu yine büyümemişti kişiden kişiye değişiyodur bence büyüyodur inşallah yumurtalarımız
Gokyuzummm birdilektut15 bilmiyorum ki Dr yumurtlamadgn için bebek olmuyor diye adetin 2. Günü gittim ama bilmiyorum her ay mi yumurtma olmuyor yada ara sıra mi olmuyor o konuda birşey demedi bana