birdilektut15 Kızlar femera kullandım adetimin 11.günü yumurtalarımın biri 10.8 mm biride 8 mm di 15.gün tekrar çağırdı sizce büyür mü bu durumu yaşayan var mı cevap verir misiniz lütfen
Sena1359 birdilektut15 ben yaşamıştım canım bende 12.gün gittiğimde 9.75 mm 5 gün sonra tekrar gel demişti. Gittiğimde çatlamıştı bile merak etme stres yapma büyüyor :)
Gokyuzummm birdilektut15 bende başladım bu ilaca yarın son gün hiç belirtim yok da normal mi acaba hafif mide bulantısı o kadar
birdilektut15 Sena1359 geçen ay büyümemişti hiç canim ilk gittiğimde çok küçükti ikinci gittiğimde yani 15.gün 8 mmdi kalmıştı bu ay ilk gittiğimde 10.8 mm olmuş ümitlendim bende inşallah olur canım❤️ cumartesi büyüys çatlatıp pazartesi aşılama yaprız dedi
Sena1359 birdilektut15 anladım canım sen aşılama yapacaksın yani stres yapma YouTube yumurtlama masajı yaz Günde 1,2defa onu da yap kesinlikle faydası oluyor büyümesine ❤️
birdilektut15 Sena1359 canım onu yapıyorum ama sanki göbeğim olduğu için yumurtalıklarıma etki etmiyor gibi hissediyorum
Zerman66 Benimki de geç büyüyor pcos hastasıyım size tavsiyem günde bir tane Beypazarı madensuyu icebilirsiniz kahvaltid yumurta tüketin faydası oluyor ALLAH ’ımın izniyle
Sena1359 birdilektut15 yok canım ya sen öyle sanıyorsun hafif baskı uygula hissedersin zaten olgunlaştığını
Zerman66 Benimki bazen 16. Günde bazen 21.gunde buyuyodu ilk başta günde 2 ile başladım olmayınca 3 e çıkarttı doktor klomenle hiç catlaycak boyuta gelmemisti
birdilektut15 Zerman66 iki kullanırken büyümüş müydü hiç benim geçen ay hiç büyümemişti 8 mm de kalmıştı 15.gün gitmiştim en son