• ANKET
  • 50.000 TL Dağıtılacaksa?

NaimeYilmaz 50 kişiye 1000 tl.. Şartlar nedir acaba, çünkü anca 2 paket bez alınabilir 😂neyse buna da şükür çıkarsa

50 kisiye 1000 tl bence daha iyi şu acidan tabi ki 5000 tl yi tercih ederdim su zamanda 1000 tl malesef cok az ama para arttikca kazanacak kisi sayisida azaliyor en azindan 50 kisinin mutlu olması adina daha iyi olur biraz tebessum iyi gelir:)

@NaimeYilmaz 10 kişeye 5000 daha mantıklı en azından kazananlar daha iyi faydalanmış olurlar

alpege_ kesinlikle size katılıyorum 👍🏼bende öyle düşünüyorum,bin lira bin liradır hiç almamaktan iyidir yani 💫

Nasıl katılabiliriz?

20 kişiye 2500 verilmesini doğru buluyorum. 2500 tl fazla bir tutar değil ama yinede 20 ihtiyacı olan anne gider banyo bakım ürünlerini alır ne bileyim, bez alır biraz, ufakta olsa katkısı olur.. şu dönemler masraflı dönemler ne kadar fazla anne yararlanırsa o kadar iyi diye düşünüyorum..

Cuma olcak cekilid heralde

NaimeYilmaz inşallah bu sefer bana çıkar çok ihtiyacım var🙏🏻🙏🏻🧿

Az miktar da olsa daha fazla kişinin faydalanabilmesi için 50 kişiye 1000 tl daha makul gibi

50 kişiye 1000 güzel 👍🏼 ihtiyaç sahıbı bır annenin ıhtıyacını görür

NaimeYilmaz 50 kişiye ulaşması daha iyi olur bence şu anın ekonomisine göre 1000 tl az olsada en azından bez mama gibi şeyler alınabilir umarım ihtiyacı olan birine çıkar

biri de neden çekilişin nasıl olacağınj söylemiyor