asenamertt 😅😅 3 gebelik yaşadım üçünde de hiçbir belirti olmadı bebek hareket etmese gebeyim bile demem 😆

asenamertt bir şeyler aşermeye çalış belki o hissettirir 😂 eşinin burnundan getirebilirsin 😂

29 haftalığım bazen hala koşuyorum gece aniden dönüyorum. Canım acıyınca hatırlıyorum 😂

asenamertt ağrı sızı bulantı olmaması büyük nimet şanslısınız

asenamertt 25 haftalık hareket etmese ben bile anlamıyorum çok normal değil mi bu haftalarda hissetmemen 😂

Ayskrn benim hcg 825 şuan kese gözükmedi sizin nasıl?

asenamertt bende o şekildeydim hatta aşırı enerjim vardı sabahları erken kalkıyordum değişik bi şekilde ☺️😀 ve çok şükür hamileliğimi çok rahat geçirdim 🙏🏻☺️ darısı başına inşallah 🙏🏻☺️

asenamertt bebeğim hamileliğin farkındasın ama duygu hemen yüklenen bişey değil malesef şahsen ben doğum yaptım birazcık zaman geçince kendimi anne gibi hissettim 😏

asenamertt bn aylarca hamile olduğumu hissetmedim. Sadece ev temizliği falan yapınca çabuk yoruluyordum kalp çarpıntım artıyordu merdiven çıkınca hızlı o zamm aklıma geliyordu. 20 haftaya kadar pek hissetmedim yani unutuyordum hep. Uzanınca karnımda hareketlilik olıyordu bağırsak hareketi gibi o kadar

asenamertt daha çok erken çok normal ben 11. Haftadayım bazen hamile olduğumu unutuyorum hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum

Benim ikinci hamileleğim 5+3′üm henüz doktora gidip görmedim ama hiç heyecanlı değilim oysaki çok bekledim ama öğrenincede bomboş hissettim ilkinde öğrendiğim andan itibaren çok heyecanlıyım duygularım farklıydı seni anlıyorum geçici bi durum olduğunu düşünüyorum hormonlardan kaynaklı

asenamertt ben adet gecikmemin 4 günü test yaptım silik çıktı tam bir hafta sonra tekrar ikinci testi yaptım net çıktı sonrasında da hiç bişeye baktırmadım haftaya perşembe randevu aldım o zaman gidicem inşallah.

asenamertt ben 14-15. Haftalarıma kadar hissetmedim hatta unutuyordum hamile olduğumu, aaa ben hamileyim diyordum sonra 😅

asenamertt 21+3 günlüğüm bazen hamile olduğumu unutuyorum 😂