Yagmurcylal Çatı muayenesi için haftaya doktorum bir bakalım dedi 40+1 olucam bu hafta doğum olmaz ise çatı muayenesinde ne yapmam gerekli biraz tırsıyor gibiyim
deletedmom43191 Yagmurcylal hiç kendini kasma o an kendini rahat bırak en fazla 1 dakika sürecek bir işlem doktor işaret ve orta parmağına jel sürüyor ve seni muayene ediyor
Seherkarakoc Yagmurcylal bende 2 gün önce oldum asla bı ağrısı yok çok kısa sürüyor zaten sadece kendinizi kasmayın yeter. Muayene sonrası da ağrım yada lekelenmem olmadı
sinem93- 2 gün önce oldum bende ilk defa. Aman aman korkulacak bir şey değil. Bi kaç saniye sürdü biraz acıdı ama dayanılmayacak bi şey değil rahat bırakın kendinizi sadece.
Yagmurcylal sinem93- yani normal bir acı diyorsunuz gerçi normal doğum isteyip bundan tedirginlik duymam da komik gibi ama yinede biraz tedirgin oldum
aryadeniz25 deletedmom43191 bende bugün oldum bu muayeneyi 😒 çubuk gibi birşeyle baktı önce daha sonra eliyle de muayene etti. Elle muayene ederken çok zorlandım hatta bağırdım 😒muayene sonucu herşey iyide normal doğuma müsait yani ama ben korkmaya başladım doğumdan. Çatı muayenesi böyle ise doğum nasıldır diye düşünüyorum sabahtan beri.
Minikturtageliyor Yagmurcylal 40+2 de doğurmuştum ben. Açılma, sancım yoktu. Bebeğim shrek gibi yeşil doğmuştu 😂
nigarsnh Merheba kizlar Azərbaycandan yaziyorum butun hamilelere Allah yardimci olsun bebişlerimizi sağ salim kucamıza aliriz İnşəAllah.
nigarsnh Ben 36 haftaya bu gun girdim ve son defa gecen ay 32 haftaliken gitmişdim doktora amma cati muayinesi yapmamiştı şimdi ben bu ay sizce ne zaman gitsem olur hangi haftamda gitsem doktora ? 🤔
Mercan0652 Seherkarakoc banada 37 de yaparız dedi doktor. Yapılınca ağrı falan oluyor mu doğum falan baslamaz değil mi yaa .d
Minikturtageliyor Yagmurcylal karar, bebek, vücud senin nasıl bir doğum istiyorsan onu gerçekleştir 🤭 benimki kolaydı umarım kolay geçer 🥳
Yagmurcylal Minikturtageliyor amin inşallah benimde kolay olur yani hepimizin inşallah artık sabrım kalmadı