Cihangir09 sinem93- işitme testi ücretsiz ya verdiğiniz doğum parasının içinde yani ustelik çok çok fazla bir miktar istemişler
Ceku256 Ro21 benim gittiğim hastane o zaman lütuf gibi doğum paketi broşürüne ilk 10 gün bebeğe ücretsiz muayene yazmış🤔 utanmıyorlarda
atlasinannesi231118 Ceku256 sadece o olsa Kalça ultrasonu İşitme testi İlk çocuk doktoru muayenesi Sanki paketteymiş gibi yazıyorlar 🤷🏻♀️
anonimuye Ro21 tesekkür ederm daha dogum yapmadım ama erken dogum riskim var o yüzden öğrenmk için sormustum
Gzde4507 Ro21 sezeryan olursa devlette takipli doktor girer ama değil mi?(sezeryan bnm-ikiz gebelik) Özel ve devlet ikisinde gidiyordum ama özeli bıraktım. Devlete gidiyorum artık hep. (İmiş farklı ilçe ve merkezde zor oluyor diye )
ikimelekannesi___ sinem93- aynen canım bende sadece doğum parası diye değindim sen daha açıklayıcı yazmışsın 🌸
Cnhavva Ro21 bende ozele gidiyorum bilgilendirme tabelesinda okumustum haklariniz diye yenidogan icin yapilan butun islemler ozel devlet farketmeksizin ucretsiz sadece anne icin ucret aliniyo onlar oyle diyebilirler sen hakkını savun
Ro21 Cihangir09 ben daha doğum yapmadım ama sorduğumda sarılık gibi testler felan varmış onlar için ücret alıyoruz dediler
Bebisiminannesii Bana da doguma 41 bin tl dediler, pakette ne var diye sorulunca, refakatci icin, oda suslemesi ve isitme testi fln dedi. Ztn hastanede 1 gun kaliniyor eger 3 gun kalirsam ekstra ucret alacaklarmis…
Ro21 Bebisiminannesii iyice saçmalıyorlar gerçekten artık. Özel hastaneleri denetleyen mekanizma yok mu ya? Kafalarına göre para alıp fiyatı belirliyorlar
Bebisiminannesii Ro21 evet, sizin hastanede spinal sezeryan ile genel anestezi arasinda fiyat farki var mi acaba? Bana spinal e ve epidural anesteziye ekstra ucret aldıklarını soyledi. Genel anestezi ye almiyorlarmis.
Baharoloji Ro21 merhaba yeni doğan acil bir durum olduğunda yoğun bakımda alınmıyor diye biliyorum ama doğum paketinizde varsa işitme testi muayene için falan ücret almıyorlar 2. Muayeneden ücret alınmıştı 2 haftalık falandı
Rozzzzaa Minikturtageliyor benim karşılanmadı ya %50 muayene ücreti yine aldılar işitme testi çocuk doktoru için filan
Minikturtageliyor Rozzzzaa Şuan özel doğum paketi araştırmasındayım ve çoğu yer bebeğin ilk muayenesi, işitme testini karşılıyor. İlk doğumumdada özelde yaptım hepsini hastane karşıladı. Bence sizin sözleşmeniz o testleri karşılamamıştır.
Rozzzzaa Minikturtageliyor vallaha o kadar dikkat etmedik doğum ücreti de yüksekti yarın kontrolmuz var en iyisi soralım tekrardan para tuzağı resmen