Sevgiiss Kızlar regl oldum. Tam gününde geldi sağolsun. Var mı benimle aynı tarihlerde olan . Yeni ay yeni umutlar diyelim ne diyelim 🌸
sendekimsinnn Sevgiiss benimde bat dündü adet olmadım test yaptım dün negatif bugün hala beklemedeyim hamile değilswm bir an önce adet olayım bari ya hamile olmadıgım kesin zaten çünkü erken gebelik testi yaptım
Sarkac Sevgiiss ben cnm bu ay oldu sandım ama nasıl desem ped dolmuyor az geliyor halen umut bekliyorum çogalmadan emin olamam🫤
Sarkac Sevgiiss evde test yok akşama kadar beklicem genellikle sonra yogunlasir parça gelir gelmedi bakalım ya inşallah vardır heyecan yaptm
sendekimsinnn Sevgiiss kız bende normalde öyleyim diğer ay yumurtlamanın 16. Günü olmuştum bu ay hala bi belirti yok regl belirtiisde yok dün erken gebelik testi yaotım negatif olsaydı şimdiye çıkardı diye düşünüyprum ne yaoacagımı şaşırdım beklemek çok zor ya
Sena1359 Sevgiiss gittik canım 2 aydır letu kullandım ama fayda etmedi 3.aya başlıcam. Eşim de ve bende sorun da yok. 3.ay da olmazsa rahim filmi dedi doktor