20 haftalık hamileyim 🤰, geceleri ve sabaha karşı burnun tıkandığı için rahat uyuyamıyorum açıkçası burnumu temizlediğimde hafif kanlı geliyor ama burnum normalde kanamıyor yani sümkürünce oluyor hamilelikten kaynaklı burun damarları incelmiş olabilir mi veya böyle yaşayanınız var mı acaba?

Canoski_1 tıkanıklık hamilelikten kaynaklı ben ilk hamileliğimde de yaşamıştım, şimdi de yaşıyorum doktorum anlatmıştı sebebini ama hatırlayamadım yalnızca deniz suyu spreyiyle açmam önerildi o da zaten hiçbir işe yaramıyor 24 saat ağzım hafif açık nefes alarak yaşıyorum

Canoski_1 aynı durumdayım gece resmen agzım açık yatıyorum:) sabah da silince kanlı geliyo hormonlardan kaynaklıdır diye sprey falan da istemedim doktorumdan ama bu gidişle isteyeceğim zorluyo çünkü

Ben 7 haftalığım doktorum normal bu bir belirti demişti resmen hasta gibiyim ama değilimde sadece burnum tıkalı geceleri uyutmuyor 🥹

Bende bunu bir tek ben yaşıyorum sanıyordum hep ağzım açık uyuyorum

Edafmo anladım ya rahatsızlık veren sadece tıkanıklık temizleyince rahat uyuyorum aslında

Berrakk39999 açıkçası pek zorlamıyor beni ama sadece tıkanık olunca rahat uyuyamıyorum temizleyince rahatlıyorum

Esra-4151 ben bende öyle oluyorum birde genellikte sabaha karşı 3-4 sıraları tıkanır gibi huzursuzluk veriyor

Esra-4151 temizleyince çok rahatlıyorum rahat bir uyku çekiyorum em azından

Canoski_1 bence genel bi durum benimde burnumda ara ara kan oluyor çok yoğun değilde araştırdım normalmiş 😅 Bende bi de hamile kaldım kalalı hapşırma olayı var bnce hassasiyetimiz arttı ondan böyle. Burun tıkanıklığıda sola yatmaya çalış daha rahat nefes alıyorum ben sola yatınca

Canoski_1 bende bugün 22 haftalık oldum. Bu sorunu 8. Haftamdan beri yaşıyorum. Okyanus suyu ile temizleyince de kanlı geliyor ancak gebelikte normalmiş. Gebelik riniti olarak geçiyor. Kan basıncımız yükselip kalp atışımız hızlandığı için hizlı nefes alıp veriyoruz bu nedenle de burunda bulunan minik kılcallar patlıyor.hava temızleyıcımız vardı odama alıyorum yatarken ve petekleri temızlettim biraz daha hafifledi. Doktorun yapabileceği hiç bir şey yok bu duruma ne yazıkki. Sadece bu şekilde önlem alınabilir🙏🏻

DilekK-A kesinlikle katılıyorum hamile olduğumuz için yapabilecekleri birşey olamıyor maalesef ki önlem almamız dışında 👍