Biranneikibebe 12 haftalık 5 kilo aldım erkeğe benzetti doktor geçen hafta ama erken henüz 15 16 da kesin cinsiyet şu diyebiliriz dedi cihazı iyi perinatolog aslında ama kesin konuşmadı :)
asena9 Sydaaslan bikaç haftaya öğreniriz kuzum insan merak ediyor ama sağlıklı olmaları en önemlisi ☺️ zayıf mı hamile kaldın kaç kiloydun
AdaEcem Sydaaslan kilo alımı yok 4-5 aydır sabit kiloda kaldım, hatta bugün epey bı acıktım aç tartıldım 1 kg az görüyorm. Yarın 14+4 olacagiz gidersem hastaneye, öğrenirim diye düşünüyorum cinsiyeti.
Sevinc44 Sydaaslan evet ilk hamileligim, fetal dna yaptırdık biz o şekilde öğrenmiş oldum. Yoksa hanımefendi hiçbir şekilde göstermiyor kendisini 🥰 sağlıkla gelsin sizin de ogrenirsiniz inşallah yakinda
Beyendi Sevinc44 bende izle aynıyım hala net konuşmadı doktor kıza benziyor dedi ama çıkıntı da var kızlarda daoluyor dedi anlamadm buyuk ihtimalle kiz diyor ama
Sevinc44 Beyendi üstte de yazmıştım fetal dna ile belli oldu. Dün görmeye gittik 18. Haftada dr dedi fetal DNA’da belli olmasaydı yine net konuşamazdım. Göstermiyor kendini minigim ☺️