Krdlnfrkn Sydaaslan 12+6 haftaligim 5 kilo aldım 😂 cinsiyetimiz belli değil yarın kontrole gidicem büyük ihtimalle ogrenemicem erken olduğu için 😔 48 kilo ile hamile kaldım
Serifekeles Sydaaslan 15+5 olduk nasip olursa bugün öğrencem inşallah ortalama 2 kilo aldım sanırım☺️
Dorammm 13+3 oldum henüz öğrenmedik .özele de gidiyorum söylemedi .14 olunca özel bir klinik var cihazı çok iyi oraya gitmeyi düşünüyorum .eksi 2 kilodayım daha almadım .siz aldınız mı?
Sydaaslan Minikturtageliyor özeller söylüyolar genelde ben özele gıtmedım henüz problemaız gecıyo çok şükür
Beyendi Sevinc44 bende izle aynıyım hala net konuşmadı doktor kıza benziyor dedi ama çıkıntı da var kızlarda daoluyor dedi anlamadm buyuk ihtimalle kiz diyor ama
asena9 Sydaaslan bikaç haftaya öğreniriz kuzum insan merak ediyor ama sağlıklı olmaları en önemlisi ☺️ zayıf mı hamile kaldın kaç kiloydun
Sevinc44 Sydaaslan evet ilk hamileligim, fetal dna yaptırdık biz o şekilde öğrenmiş oldum. Yoksa hanımefendi hiçbir şekilde göstermiyor kendisini 🥰 sağlıkla gelsin sizin de ogrenirsiniz inşallah yakinda
Gizemfrt Sydaaslan şuanda 17+4üz cinsiyetini 13+5te öğrenmiştik erkek olacak ve o günden sonra kilo almaya göbüşüm çıkmaya başladı 4 kilo aldım 🥰💙