Susa Annekuzusu06666 normal mi bu durum bir bende oluyor sanıyordum etrafımdakilere soruyorum kaburga ağrısı yaşayan olmamış hiç
Annekuzusu06666 MadameHappy34 e hadi hayırlısı bende bugün bidaha kan verdim bide cuma vercem pazartesi kontrol inşallah
Kbrkbr123 36+2 nefes darlığı kaburga ağrısı uyutmuor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
Ebru_ebru Susa bebek büyüdüğü için yeri dar olduğu için kaburgaya baskı yapıyor olabilir doğru az kalmış sağlıkla gelsin kolay doğumunuz olur inşallah 🙏
momy_95 @Annekuzusu06666 4+4 bırak belirtiyü hamile olduğumu bilmiyordum. İlk 3 ay çok zor geçiyor bazılarının Allah yardımcımızı olsun
hatice_aygun2 Annekuzusu06666 dün sabah 6 ya kadar kızımla uğraştım niye uyumadığım hakkında bi bilgim yok kafam kırık galiba 🤣🤣 ama karnımdaki hızlı ve öfkeli bi koyuyor bütün vücudum sallanıyor bi dur oğlum bi dur diyorum yok biri uyurken biri depiniyor ikisinin uyudugu anı yakalayamıyorum mide yanması denen şey uyku felan koymuyor korkuyorum yatınca sanki midem ağzımda sol kalçamdaki asla geçmek bilmeyen kengiyi saymıyorum bile 🤦 Allah’ım hepimizi hayırlısıyla sağ salim sağlıcakla kurtarsın hamilelik çok güzel mükemmel hatta ama zor bide 2. Kez anne oluyorsan dahada zor 💓
Yogurtlupilav Annekuzusu06666 23.30 da yatıp 3 te ayaklanmak nedir yahu… zaten 5.30 da kalkıp işe gitmem gerekiyor, ofiste mi uyuyacaksın e beden?
Annekuzusu06666 Eminegurcu son haftalar zor biliyorum çok iyi anlıyorum bende öyleydim kutu kutu mide şurubu bitiridm
Beyzayaz_32 Her gün 12-1 gibi uyuyup 3.30-5.30 gibi aralıklı uyanıyorum kalça ve bacak ağrısı beni bitiriyo sağ kalçam sürekli dayak yemişimde koca bi morluk varmış gibi içten ağrıyo. Şuan yine uyandığım o saatlerdeyim 🥹