Buseemm Iydrnjg hahahahaha ben koydum 😅 büyükler koymak isteyimce de verdigim cvp su oldu sizezamaninda isim koymanız icin cok fazla imkan verilmiş 😁bizler ornegiyiz simdi izninizle biz kendi cocugumuza istedigimiz ismi koymak istiyoruz diye kibarca söyledim ve yapiyorum da 😅 ismi belirledim eşimle onayladik. İsteseler de istemeseler de herkes kabul edecek koydugumz isimleri.😎
ikibaloglanannesi Iydrnjg Ben koydum çünkü oğlum ile eşimin isimleri benzer olsun istedim(Aykut-Kutay💙) Şu an 29 haftalık kızıma hamileyim Ayza olacak💜Onu da ben koydum. Eşim hep isim annenin hakkıdır der 🤍
1baharcicegi Iydrnjg Eşim iki sene önce rüyasında görmüştü o günden beri hep öyleydi Rabbimde kız evlat nasip etti😍🥹 şimdi gün sayıyoruz🥰
Meltemanneolsun Iydrnjg ben koyuyorum Allah’ın izniyle. Vallahi hiç sesim cikmazdi Kaynanama falan cinsiyeti belli oldu dedim direkt poyrazcim geliyor o an geldi aklıma isim de belirlememistim önceden baskın söyledim bir şey söylemediler ister söylesinler ister soylemesinler benim çocuğum ben koyarım
2121nehir Iydrnjg kayınvalidem bı izin verirse kızımın adını ben koymak istiyorum eşim karimiyor bende kızımın adını Zeynep koymak istiyorum Zeynep olacak inşallah 🩷
Smileylaylom Benim kızlık soyadımı eşim oğlumuz olursa isim olarak koyalım demişti, kayınpederim de istemişti.oğlumuz oldu koyduk. Bir de kısa bir isim ekleyelim önüne demiştik benim aklıma Ata geldi ata olarak ekledik. Eşimle ikimiz koymuş olduk
Essidiey Iydrnjg En başından anlaşmıştık kız olursa ben, erkek olursa o koyacak diye. Ve erkek olduğu için o koydu. Ama tabi erkek oldu diye direk şunu koyuyoruz şeklinde olamaz. O önerileri sundu, içlerinden seçtik 🥰
Ayshan1 Ttugbablgn-77 merhaba bu uygulamada ikizlerin ikisinide görmək oluyor mu? Yoksa bir çocuk görülüyor ancak
Ttugbablgn-77 Ayshan1 merhaba tek sanırım bnde kurcaladım biraz ama bulamadım ikiz gebelik olmuyor uygulamada sanırım