Htccndn Ebru_ebru Çok teşekkür ederim canım benim ama benim oğlum var bu arada siel unisex bir isim kızdada kullanılır kızım olsaydı onunda adını siel koyucaktım 🥰
Ebru_ebru Htccndn Ay çok özür dilerim düzeltemedim mesajı kusura bakmayın hatta yazacaktım unuttum da kesinlikle çok hoş bir isim 😊
myavocado Iydrnjg 😊 eşim ile kız olursa benim, erkek olursa onun koyacağı yönünde anlaşmıştık, oğlumun asıl adını babası koydu p yüzden, ama benim istediğim bir ismi de ön ad olarak ekledik 🤤
Eyluleyluleylul Iydrnjg eşimle ortak karar alarak koyuyoruz. İkisini de öyle seçtik kimseye sormadık tavsiyeleri de istemedik 🤭
Burjuvaa Iydrnjg Eşimle birlikte koyduk Cihangir 🩵 teklif benden geldi beğendiğim bir isimdi istemezse babasının adını da koyabileceğimizi söyledim yani problem etmezdim ama ölen kişinin ismini koymak negatif enerji getirir diye birşey okumuştuk o yüzden eşim de istemedi
sacmalamakizim Iydrnjg İlk kızımın ismini eşimle ben ortak karar alarak koyduk, Şirin’i ben Buse’yi eşim koydu, ikinci kızımın ismini de eşim koydu Zeynep 🩷
Mervecihan_ Iydrnjg ilkini eşimle ben koyduk Asya Lina şimdi yine kız olacak değişik ama eşim Despina ismini istiyor bana da hoş gelmeye başladı 🌸🎀
Tugba29_ İlkini eşim koydu ikinciyi kayınpeder koydu şuan hamileyim kayınpederim isim söylüyo yine eşime dedim bunu ben koyucam artık kimse isim demesin resti çektim😍
senem-yabaci Iydrnjg eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik. Ben Sare o sara demişti. Sara da karar kılmıştık. Kulağa daha hoş geldi. Ama eşimin dili dönmüyor r lere. Hamileliğimin öğrendiğimize vazgeçtik. Gökşin koyduk.
Tugba2794 Iydrnjg 1. Bebegımın ismini esımle ortak kararla beğendiğimiz bir ismi koyduk, suan 2. Bebegıme hamıleyım eşim bu hakkı tamamen bana bıraktı ben belırleyecegım🥰
Cnarrrr Iydrnjg eşim koyucak inşAllah nişanlandımızdan bu yana. Hayali 🧿🤰🏼👩❤️💋👨💙Allahım sağlıkla kucağımıza almayaı nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🧿🧿💙👩❤️💋👨💙❤️
Ruzgargulus Iydrnjg ilk oglumun adını birlikte koyduk sevgiliylen ne zaman dışarı çıksak rüzgar çıkıyordu Rüzgar oldu ikinci oglumu da inşallah Akgün Gökalp koyucaz buda hoşumuza gittigi için birlikte karar verdik