Selim_Alparslan Gizem1504 Günaydın balım 😌 bugün 7+4 olduk cok şükür iyisiyle kötüsüyle elhamdülillah. Bugün kontrolüm var inşallah bana dua edin güzel anneler sizi seviyorum 🤗
Selim_Alparslan Gizem1504 evet canım duydum cok şükür. Kanama alanımız var progestan igne ve hap kullanıyorum inşallah biran evvel geçer dua beklerim ♡
Pnrdrsn Kızlar ben de 7+4 oldum bugün. Pazartesi gittiğimde kalp atışı duymamistik. Cumartesi tekrar çağırdı. Nolur dua edin. Herşey yolunda olsun.. düşüğüm oldu Aralık’ta. Üstüne regl görmeden tekrar gebe kaldım..
Selim_Alparslan Pnrdrsn canım inşallah duyarsınız dualarımız sizinle rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Pnrdrsn Gizem1504 sağol canimmm. Hepimiz sevinç gozyaslarimizi dökelim artık ezanlarin suyu hürmetine 🙏
Selim_Alparslan Pnrdrsn içini ferah tut kuzum sen sağlıklı olursan oda sağlıklı olur bebek etkilenmesin
Selim_Alparslan Gizem1504 ah canım benim gözün aydın 🤗 aynıyız seninle bizde 7+5 haftaligiz 😌 Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♡
Gizem1504 Selim_Alparslan çook sağol kuzuum iiçim rahat ettii vala dualarım o yöndee inşallah aynıyız 😍🤲