mrsyildizmom Asilzedemom randevu bulamazsam eğer detaylı ultrason haftama kadar mecbur özele bakacağım 🌸
Asilzedemom mrsyildizmom canım ben tam 6 hafya bekledim gelmedi en son zamanım dolacakti özel sorduk 5000 diyince başka il daha iyi olacağını düşündüm çok pahalı çünkü
Esma006 mrsyildizmom ben de geç kalmışım 12 haftalık iken gün almak lazimmis 16 iken gittim geç kaldın dediler özele gidicem 10 martta
mrsyildizmom Esum48 doktorum kendi sisteme giriş sağladı normalde devlet hastanesine gidiyorum, gittiğim yer eğitim araştırma olmadığı için detaylı ultrason yok kendi doktorumda eğitim araştırmada randevu alabileyim diye sisteme girişimi sağladı
Busramnida mrsyildizmom teşekkür ederim 17. Haftamda gidicem kontrole bende dr.a o hafta söylesem o bölümü açar mı sistemden
mrsyildizmom Busramnida benim doktorum kendi sordu detaylıyı ne yapacaksın diye bende devlet hastanesinde yapabilmem için sisteme giriş yapmanız gerekiyormuş dedim, tamam yapayım dedi direk
Melikeakkc mrsyildizmom Tamam bende diyorum ki hastanede sıra aldığınız yerden o randevuyu veriyor olabilirler. Hasteneye gidip sorun onlar size gün ve saat veriyor sisteme öyle randevu düşüyor bende hala gözüküyor randevu gidip aldıktan sonra gitmeden bi gün önce de onaylıcam. Onaylamazsam yine giremiyorum
mrsyildizmom Melikeakkc bu şekilde değil maalesef burada, gittiğim hastane eğitim araştırma değil sadece devlet hastanesi ve detaylı bölümü yok. Eğitim araştırmada randevu alabilmem için de doktorum sisteme girişimi sağladı sürekli bakarak randevu almaya çalış dedi
mrsyildizmom Asilzedemom 2 gün sonra 20.haftaya giricem, 2.haftaya kadar bulamazsam eğer mecbur özele gideceğim bende maalesef
mrsyildizmom Kadersss evet erkenden bakayım şansa dedim ama denk düşmedi hala 2 haftam daha var bakalım nasip 😊
Kadersss mrsyildizmom sürekli bak bir yek saat 10 da değil anlık boşluk oluyor sürekli belki bulursun o sırada